Kuva: Mikko Räsänen

Aki Samuli pitää kotinsa järjestyksessä: "Keittiön pitää olla puhdas"

28.10.2016 14:42 - Anna Hopi

Laulaja Aki Samuli haluaa tehdä keittiössään kotiruokaa.

Iskelmän iltapäivien Meillä kotona -ohjelmasarjassa artistit vievät kuulijan mielikuvamatkalle omaan kotiinsa. Tällä viikolla vuorossa oli iskelmätähti Aki Samuli. Hänelle eteinen on lähtemisten ja tulemisten paikka.

- Minulla on aina ollut kautta aikain ystäville ja kavereille avoimet ovet. Kaikki, jotka tunnen, pääsevät sisään eteiseen. Eteiseen jätetään kengät, ja siellä on isot peilit. Kun lähdetään, katsotaan peiliin, ja kun tullaan kotiin, katsotaan, miten räjähtäneeltä täytetään, nauraa Aki Samuli Iskelmän haastattelussa.

"Jauhelihakastike on parasta"

Keittiössä laulaja tunnustaa olevansa todella tarkka.

- Keittiön pitää olla siisti ja puhdas. Kaikkien tasojen ja astioiden ja laatikoidet ja liedet järjestyksessä. Siivoan keittiön joka päivä aina, kun siellä ollaan. Missään ei saa olla mitään ylimääräistä. Se on paikka, missä teemme ravintomme, hygienia on tärkeää, sanoo mies.

- Kokkailin ennen paljon, nykyään arki on erilaista. Kun mulla on tiistai-iltana aikaa, jengi menee seuraavana päivänä töihin. Kokkaan ihan kotiruokaa, en ole mikään hifistelijä. Jauhelihakastiketta, mummon makuinen kastike on parasta!

"Salkkarit joka päivä TV:stä"

Mies sanoo, että jääkaapista pitää löytyä punaista maitoa.

- Se on pakkomielle, että jääkaapista pitää löytyä kahvipaketti ja maitolitra.

Artisti kertoo, että hänelle kodin sydän on olohuone, koska sinne voi lösähtää.

- Katsomme joka päivä Salkkareita, kun se on mahdollista. Muistan, kun tein olohuoneeseen ensi kertaa joulun ja tein kaiken alusta loppuun. Oli hienoa, kun pystyi laittamaan aikuisiällä ensi kertaa itselle omaan kotiin joulun. Nyt taidan tehdä taas saman.

Kuuntele kaikki Meillä kotona -jaksot alta.

Eteinen

Keittiö


Olohuone

Makuuhuone


Sauna

Lue myös: Aki Samuli ylistää laulajalegendaa: "Täyttää karismallaan isommankin tilan"

Lue myös: Aki Samuli ohjeistaa parisuhteen huolehtijoita: "Aina ei tarvitse olla emo"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat