Kuva: Mikko Räsänen

Retroperjantain juontaja Oku Luukkainen julkaisee uuden biisin - mukana kaksi suosikkiräppäriä!

10.08.2017 15:32 - Senja Rapila - Luettu 961 kertaa

Mäkki ja toinen suomalaisten suosikkiräppäri antavat äänensä radiosuosikin tuoreelle biisille, joka julkaistaan tässä kuussa.

Retroperjantain juontaja Oku Luukkainen on julkaissut jo aiemmin yhden kappaleen, jonka hän teki yhdessä Solid Basen sekä Mighty 44:n kanssa. Tuloillaan on kuitenkin uusi sinkku, joka julkaistaan myöhemmin tässä kuussa. Sinkku on tarkoitus julkaista viikko ennen We Love the 90's -festareita.

Oku kertoo, että tuore kappale tarjoilee melkoisia tanssirytmejä ysärifaneille.

Tuoreella kappaleella tullaan kuulemaan suomalainen räppäri Mäkki, joka ei todellakaan ole ysäriartisti. Ysärin maailmaan hän kuitenkin on tänä vuonna uppoutunut, julkaistessaan kappaleen Mixet tahdo, joka on saanut inspiraationsa 2. Maanantain kappaleesta Mixet tahdo olla mun kaa?.

- Mäkki on myös sellainen artisti, joka melko varhaisessa vaiheessa on fiilistellyt meikän juttua. Sen vuoksi uskalsinkin häntä kysyä mukaan, Luukkainen kertoo.

Mukana kappaleella on myös mukana toinen suomalainen räppäri, joka ei ole ysäriartisti. Kolmas fiittaaja on ysärikokoonpano, joka on Suomen tunnetuimpia ysärikokoonpanoja.

- Biisin nimi on eräs todella tunnettu ysäriartisti, Luukkainen kiusaa.

Voit kuunnella DJ Oku Luukkaisen ensimmäisen kappaleen alapuolelta, odotellessa seuraavaa kappaletta.

Lue myös: Cheekin jättihitti sai alkunsa ysäriduon biisistä: "Häntä selkeästi jännitti, mitä me siitä sanotaan"

Lue myös: Viimeinen mahdollisuus nähdä livenä! Raptorille yllätyskeikka kesän loppuun

Suosittelemme

Uusimmat