Kuva: Mikko Räsänen

We Love Festival julkaisi uusia esiintyjiä – mukana myös ysäri-DJ Oku Luukkainen

15.05.2018 10:15 - Emmi Moilanen - Luettu 495 kertaa

Toinen uusi kotimainen kiinnitys on elektronisen tanssimusiikin yhtye Waldo's People.

Helsingin Suvilahdessa 27.-28. heinäkuuta järjestettävä We Love Festival tuo lavalle 90-luvun ja 2000-luvun alun ikimuistoisimpia artisteja. Uutuutena festivaalin kattaukseen on nyt kiinnitetty Radio Novalla Retroperjantai-ohjelmaa vetävä DJ Oku Luukkainen. Luukkainen esiintyy festareiden toisena päivänä lauantaina.

Toinen uusi kotimainen artistikiinnitys on ”U Drive Me Crazy” -kappaleestaan tunnettu Waldo’s People. Muita uusia lisäyksiä ysärifestarin ohjelmassa ovat saksalainen eurodance-bändi E-Rotic, ruotsalainen Basic Element sekä tanskalainen Daze.

Festareilla esiintyvät myös DJ Bobo, Rednex, 2 Unlimited, Dr. Alban, Günther, Movetron, DJ Matti Airaksinen, Nylon Beat, The Baseballs, Basshunter, E-Type, Basic Element, Ice Mc, Me & My, Daze, Raptori ja Pakito.

Kun festarilavat hiljenevät, juhlat jatkuvat Helsingin Apollossa, jossa yleisöä perjantaina viihdyttävät Radio Novan iltapäivän Anssi Honkasen lisäksi myös Millenium Project ja Ice K. Lauantaina illan juhlista vastaavat Oku Show ja Ice K.

Lippuja tapahtumaan myyvät Tiketti ja Lippu.fi.

Lue myös: Suomen suurin ysärifestari muuttuu - uusi nimi ja ensimmäiset artistit julki

Arvostele artikkeli

Uusimmat