Nightwish-Tuomas: Marcon lähtö olisi karmea ajatus

02.03.2011 12:46 - Eeva Rajala

Nightwish työstää parhaillaan uutta levyä ja elokuvaa. Samalla Nightwishin basistin Marco Hietalan toisella bändillä Tarotilla menee lujaa.

Tarot julkaisi viime vuonna uuden albumin ja keikoilla bändiä näkee jälleen huhtikuussa. Yhtye on nostanut profiiliaan koko ajan. Marco toimii bändissä solistina ja basistina, Marcon veli Zachary Hietala on kitaristina. Nightwishin Tuomas Holopaisen mukaan on kamala ajatus, jos Marco joskus lähtisi Nightwishin riveistä.

- Nyt kun sanot se tuolla tavalla ääneen, niin kyllähän se karmea ajatus on, mutta en usko, että se kaveri mihinkään lähtee, Holopainen sanoo Voicen haastattelussa.

Holopaisen mukaan heillä on ollut niin kivaa Marcon kanssa jo kohta kymmenen vuotta, ettei usko miehen lähtöön.

- Jokaiselle asialle on lokeronsa tässä maailmassa. Marcolle Tarot on hirveän tärkeä, minullakin on muita projekteja, jotka ovat minulle tärkeitä. Nightwish priorisoidaan aina tarpeen mukaan, Holopainen jatkaa.

Nightwish julkaisee uuden Imaginarium-albuminsa ensi vuoden alussa. Sen jälkeen saa ensi-iltansa samanniminen ja albumiin perustuva elokuva. Elokuvaa on tarkoitus levittää myös Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Elokuvan kuvaukset lähtevät käyntiin nyt keväällä.

Kilpailut

Uusimmat