Queen-tähden yllätysesiintyminen villitsi - katso video

29.08.2011 18:50 - Mikko Räsänen

Queen-kitaristi Brian May yllätti esiintymällä Lady Gagan kanssa MTV:n Video Music Awards -gaalassa.

Lady Gaga oli yksi MTV:n VMA-gaalan nimekkäimmistä esiintyjistä. Yllätyksistään tunnettu Gaga ei pettänyt fanejaan tälläkään kertaa. Hän nimittäin esiintyi gaalassa miehenä. Suurimman yllätyksen Gaga kuitenkin jätti You and I -kappaleensa loppuun, sillä silloin lavalle asteli legendaarisen Queen-yhtyeen kitaristi Brian May, joka soitti pitkän kitarasoolon.

Mayn saapuminen villitsi yleisön täydellisesti. Tv-kamerat ikuistivat Foo Fighters -keulahahmon Dave Grohlin reaktion. Hänkin näytti olevan Mayn esiintymisestä niin innoissaan, ettei meinannut pysyä tuolissaan.

Katso video esityksestä ja Dave Grohlin reaktiosta alta.

Brian May on viime aikoina harrastanut tämän kaltaisia yllätysesiintymisiä. Vain pari päivää aiemmin hän ilmestyi yllättäen lavalle My Chemical Romancen keikalla Readingissa, kun hurraava yleisö kannusti MCR:n takaisin lavalle esittämään encoreja. My Chemical Romance esittikin Mayn kunniaksi Queenin We Will Rock You -hittikappaleen. Ainoa tyylivirhe esityksessä oli se, että MCR:n laulaja Gerard Way ei osannut kappaleen sanoja ulkoa, vaan joutui koko ajan lukemaan sanoja jaloissaan olevalta lunttilapulta.

Katso alta video Mayn vierailusta sekä Wayn lunttilapun käytöstä.

Kilpailut

Uusimmat