Metallilegenda esittelee rakkaimmat aarteensa: Minihevonen ja jousipyssy!

22.11.2011 18:15 - Mikko Räsänen

Megadeth-laulaja Dave Mustaine kutsui toimittajan kotiinsa ja esitteli tälle kymmenen rakkainta aarrettaan.

Megadeth-laulaja esitteli Spin-lehdelle kotiaan ja kymmenen rakkainta aarrettaan. Seuraavassa Mustainen top10-lista ja perustelut valinnoille.

1. AC/DC: Let There Be Rock -lp
- Myin nuorena ruohoa ja levykaupassa työskentelevällä tytöllä oli tapana maksaa ostoksensa albumeilla. Muistan, kun sain tämän levyn ja laitoin sen soimaan. Tajusin heti, että tämä on minun bändini. Se muutti elämäni.

2. Jousipyssy
- Kun muutimme Arizonasta San Diegoon minä ja poikani Justin halusimme meille yhteisen harrastuksen, joten hankin hänelle muovisen jousipyssyn. Justin haukkui sen ja sanoi haluavansa oikean, joten hankin tämän.

3. Pähkinä-M&M's karkit
- Kun nauhoitimme Endgame-albumia, söin niin paljon punaista lakritsia, että virtsanikin muuttui punaiseksi. Tarvitsin uuden suosikkikarkin ja löysin nämä. Nyt en voi lopettaa niiden syömistä. Se tuo mieleen ajat, jolloin vielä käytin crackia.

4. Härän sarvesta tehty Shofar-torvi
- Minusta kasvatettiin Jehovan todistajaksi. Kapinoin harjoittamalla noituutta ja tekemällä kaikenlaisia pahoja juttuja ennen kuin yhtenä päivänä katsoin ristiä ja kysyin itseltäni "mitä menetettävää minulla on?". Äitini on juutalainen ja pyhäpäivinä puhallan torveen karkoittaakseni pahoja henkiä.

5. Kunniaeverstin diplomi
- Tapasin Kentuckyssa fanin, jolla on kurkkusyöpä. Hänelle oli annettu vain muutama viikko elinaikaa. Jostain syystä otin häntä kurkusta kiinni ja aloin rukoilla hänen puolestaan. Hän eli niin pitkään, että tuli seuraavalle kiertueellemme ja antoi minulle tämän diplomin. Se sanoo, että olen Kentucky kunniaeversti. Diplomi on kuvernöörin allekirjoittama ja käsittääkseni aito.

6. Maalamaton kitaran runko
- Olen Dean-kitaroiden ylpeä kannattaja ja he pyysivät minua maalaamaan tämän kitaran hyväntekeväisyyshuutokauppaa varten. Ajattelin tehdä omakuvan - kuvan, jossa olen maalaamassa itseäni. Tämä kitara on niin laadukas, että se tulee olemaan arvokas vaikka kuvasta tulisi miten ruma.

7. Troija-elokuvan miekka
- Miekan kärki on vähän taittunut. Ehkä Justis auttoi äitiään avaamaan sillä maalipurkin tai sitten se vahingoittui, kun sillä tapettiin raivokas aavikkosoturi. Toivoa sopii.

8. Oakland Raidersin kypärä nimikirjoituksella
- Olen ollut Oakland Raidersin NFL-joukkueen fani siitä lähtien, kun olin lapsi. En silloin tiennyt joukkueesta mitään, mutta heillä oli hurjin logo.

9. Mustainen suvun vaakuna
- Mustainen nimi tulee alun perin Suomesta. Vaimoni Pam teki vaakunan 40-vuotislahjaksi. Vaakunan motto on "Meidän voimamme tulee Jumalalta"

10. Minihevonen
- Rocky on miniatyyrihevonen, jonka löysimme kaatopaikalta. Sitä oli kohdeltu huonosti ja se oli aliravittu. Sen asiat olivat huonosti ja se ei pitänyt ihmisistä lainkaan. Me rakastuimme siihen ja nyt siitä on tullut todella ystävällinen. Rockyllä on tapana tulla sisälle taloon hengailemaan.

Kilpailut

Uusimmat