Tekeekö tämä huippusuosittu suomalaisbändi paluun?

22.05.2012 18:45 -

Jo useamman vuoden tauolla olleen Zen Cafen tilanne kiinnostaa lukemattomia bändin faneja. Tätä nykyä soolouraansa luotsaava laulaja Samuli Putro kertoi Voicelle, mikä yhtyeen tilanne tällä hetkellä on.

Zen Cafe heitti toistaiseksi viimeisen keikkansa vuonna 2007. Tuon jälkeen bändi on pysytellyt telakalla, mutta muusikot eivät ole koskaan sanoneet, että yhtye olisi hajonnut.

Samuli Putro kertoo olevansa imarreltu siitä, että Zen Cafen mahdollisesta paluusta kysellään tasaisin väliajoin.

- Se on hieno juttu, että Zen Cafesta kysytään. Silloin kun bändi on toiminnassa, niin on hankala arvioida onko oikeasti suosittu. Toki levymyynnistä ja keikkamäärästä voi päätellä jotain, mutta tilanne voi hyvinkin mennä niin, ettei seuraavana vuonna enää kukaan muista. Tässä kuluneiden viiden-kuuden vuoden aikana Zen Cafen osakkeet ovat ilmeisesti nousseet ja se on imartelevaa. Tällä hetkellä olemme tauolla.

Vaan millainen tilanteen sitten täytyisi olla, että Zen Cafe nähtäisiin jälleen keikkalavoilla?

- Vaikea kysymys, näin Karia (Nylander, yhtyeen basisti) viimeksi sunnuntaina ja hän näytti hyvinvoivalta. Parkkostakin (Pete, rumpali) olen nähnyt silloin tällöin. Minulla on sellainen olo, että jos ihmiset kunnioittavat toisiaan ja pitävät toisistaan, ei mikään ole mahdotonta.

Juuri uuden Olet puolisoni nyt -singlen julkaissut Putro kertoo olevansa tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseensa sooloartistina ja kiistää haikailevansa Zen Cafe -aikojaan.

- En osaa kaivata menneisyyttä. Joskus asioita ajatellaan vähän liian pitkälle taaksepäin. Pitäisi ajatella tätä hetkeä.

Kilpailut

Uusimmat