Kuva: Fotolia

Miehet kertovat: Asiat, joista yllätyin, kun muutimme yhteen

07.07.2016 19:45 - Pauliina Jokinen

Yhteen muuttaminen voi tuoda mukanaan yllätyksiä.

Elämä muuttuu, kun saman katon alla asuukin yhtäkkiä kaksi henkilöä. Yllätykset ja uudet tavat ovat varmasti molemmille tuttuja asioita, kun yhteinen elämä on vasta aluillaan.

Miehet kertoivat Cosmopolitanille, mitkä asiat yllättivät, kun he löivät hynttyyt yhteen tyttöystäviensä kanssa.

"Kun muutin yhteen tyttöystäväni kanssa, jaoin vessan ensimmäistä kerta naisen kanssa, jonka täytyi lähteä töihin samaan aikaan kuin minun. Se oli todella kaoottista. Olin tottunut heräämään rauhassa ja olemaan aamun yksikseni, mutta nyt minun täytyi aikatauluttaa vessakäymiseni. Siihen tottuminen vei viikkoja."

"En ollut koskaan aiemmin pedannut sänkyäni. Tyttöystäväni purskahti kerran itkuun, kun kerroin, etten ymmärtänyt, miksi sänky täytyy pedata päivyittäin."

"Kun näet toista jatkuvasti, on helppo ajautua ajattelemaan, ettei treffeillä tarvitse enää käydä. Onkin tärkeää muistaa tehdä jotakin romanttista ainakin kerran viikossa."

"Opin ymmärtämään, ettei yksikään omistamani huonekalu ollut tarpeeksi hyvä uuteen kotiimme. Yllätyin ettei "Olen omistanut tämän lukiosta saakka" -selitys toiminut."

"Tytöt kakkaavat."

"Ymmärsin, ettei sänkyni ollutkaan niin suuri, kun puolet tilasta on toisen käytössä."

"Yllätyin, kuinka helppoa se oli."

"Se yllätti, kuinka paljon tavaraa hänellä todella oli."

"Luulin tyttöystäväni olevan meistä kahdesta se siistimpi. Kävikin ilmi, että hän vain huolehti, että kaikki on siistiä ja tahratonta, ennen kuin kukaan tuli kylään."

Lue myös: "En osannut elää ilman häntä" - naiset kertovat, miltä ystävyyden päättyminen tuntuu

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat