Näiden virheiden jälkeen on turha odottaa seuraavia treffejä

18.01.2012 22:15 -

Treffeillä on tarkoitus tutustua toiseen, mutta kaikkea ei kuitenkaan kannata paljastaa heti ensitreffeillä.

Guyism-sivusto koosti yhteen listan treffeillä tehdyistä virheistä, joiden jälkeen ei kannata ihmetellä, mikäli seuraavaa tärskykertaa ei enää kuulu.

Alla muutamia vinkkejä siitä, mitä ensitreffeillä ei kannata tehdä:

1. Ei kannata puhua hetkistä, jolloin on sotkenut ex-poikaystävän ikkunan kananmunilla. Ei kannata siis kertoa tarinoita, joista ihastus voi arvella toisen olevan huono kumppani.

2. Ilkeiden ihmisten kanssa ei kukaan halua mennä seuraaville treffeille, kannattaakin kunnioittaa kaikkia ihmisiä ja olla iloinen itsensä. Seuraavia treffejä odotellessa kannattaa ottaa rennosti ja olla itsevarman viettelevä.

3. Kukaan ei halua mennä toisille treffeille vain kuunnellaakseen toisen ihmisen puhumista. On siis tärkeää kuunnella toista ja keskustella molempia kiinnostavista asioista.

4. Treffeillä saatetaan ujostella ja puhua aluksi hyvin arkisista asioista, mutta koko iltaa ei kuitenkaan sellaisiin aiheisiin kannata tuhlata. Usein ihmisen eleistä huomaa onko aihepiiri tästä lainkaan kiinnostava, jos ei niin kannattaa keskustella muista asioista.

5. On vaikea kiinnittää huomiota kiinnostavankin ihmisen tarinoihin, jos ei voi katsoa tätä silmiin kammottavan pahanhajuisen hengityksen takia. Kukaan ei odota tällaisen ihmisen suutelemista, joten seuraavat treffit luultavasti jäävät vain haaveeksi. Kannattaa siis pitää huoli, että hengitys säilyy raikkaana.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat