Tutkijat selvittivät: Paras keino hurmata mies!

29.01.2013 12:15 - Karoliina Kotala

Tutkijat ovat löytäneet tieteellisiä todisteita sille, miten saa miehen hurmattua, erityisesti jos mielessä on pidempi suhde.

Uusi tutkimus osoittaa, että vaikeasti tavoiteltavan esittäminen on nopein tie valloittaa miehen sydän. Suurin etu vaikeasti tavoiteltavan esittämisessä on kiinnittää erityisesti aviomiesmateriaalia olevien miesten kiinnostus vakavaa parisuhdetta ajatellen.

European Journal of Personality -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa pyskologit teettivät neljä eri koetta määrittääkseen, kuinka hyvin vaikeasti tavoiteltavan esittäminen todella toimii. Lisäksi tutkimuksessa selvisi, että konkreettisesti toimivimmat kikat olivat puhuminen muille kuin kiinnostuksen kohteelle ja itsevarman esittäminen. Miehet suosivat kuitenkin naisia enemmän kovia otteita, kuten töykeästi käyttäytyminen, soittamatta jättäminen ja muiden kohteleminen huonosti.
Naiset kuitenkin käyttivät kyseistä taktiikkaa miehiä useammin.

- Naiset hyötyvät tekniikasta enemmän, koska se mahdollistaa naisten testata miehiä. Lisäksi naiset ovat biologisessa lisääntymismielessä miehiä arvokkaampia, joten heillä on varaa esittää vaikeasti tavoiteltavaa, tutkija Peter Jonason selvittää.

Lähde: Uber Facts

Kilpailut

Uusimmat