Sydänsurujen personal trainer vinkkaa: 5 ohjetta, jotka parantavat särkyneen sydämen nopeasti

15.05.2013 17:14 - Katariina Näreaho

Ihmissuhdeasiantuntija Aurora Winter neuvoo, kuinka särkyneen sydämen saa korjattua mahdollisimman nopeasti.

Aurora Winter on sydänsurujen personal trainer. Hän on ihmissuhdeasiantuntija, joka hoitaa julkkisten ja varakkaiden henkilöiden särkyneet sydämet ehjiksi päivässä. Tämä kaikki kustantaa heille "vain" noin 8 000 euroa.

Alla hänen viisi ilmaista ohjettaan, joita noudattamalla myös me tavalliset ihmiset voimme päästä sydänsuruistamme mahdollisimman nopeasti.

1. Kartoita

Tee itsellesi selväksi, millaisen kumppanin ja ihmissuhteen oikeasti haluat. Listaa 12 ominaisuutta, jotka unelmien kumppanista tulisi löytyä, ja laita ne tärkeysjärjestykseen. Näitä piirteitä voivat olla esimerkiksi menestyvä, lojaali, luova, komea, itsevarma, huomaavainen, perhekeskeinen, tykkää matkustella, omistaa asunnon ja niin edelleen.

2. Älä lipsu

Katso tarkkaan tekemääsi listaa unelmakumppanisi ominaisuuksista. Top3:ssa olevat ovat ne tärkeimmät kriteerit, eikä sinun tulisi joustaa näistä lainkaan. Jos kolme tärkeintä ominaisuutta kumppanissasi ovat esimerkiksi itsevarmuus, menestyneisyys ja huomaavaisuus, älä mene edes kahville henkilön kanssa, joka ei täytä näitä kriteereitä.

Potentiaaliset treffikumppanit kannattaa myös käydä läpi deittailemalla heitä tovin: jos mies täyttää listasi kuusi tärkeintä ominaisuutta, on hänessä todennäköisesti ainesta myös poikaystäväksesi.

3. Jätä menneisyys taakse

Katkeruus, kauna, ja viha ovat yleisiä tuntemuksia eron jälkeen. Ehkä helpommin sanottu kuin tehty, mutta pyri työntämään nämä tuntemukset sivuun ja keskity hyviin asioihin. Winterin mukaan mikään ei karkota uutta rakkautta pois paremmin, kuin menneessä rypeminen.

4. Kehitä itseäsi

Paranna ominaisuuksiasi ja tulet vetämään puoleesi entistä enemmän varteenotettavia miehiä. Tee 12 kohdan lista omista tärkeistä ominaisuuksistasi. Peilaa listaasi unelmiesi kumppanin ominaisuuksiin. Jos arvojärjestys ja kriteerit eivät ole samat, kehitä itseäsi samaan suuntaan. Tällä tavoin olet myös hänen arvoisensa.

5. Ole kiitollinen

Kirjoita päivittäin ylös viisi asiaa, joista olet kiitollinen. Yhden näistä tulisi olla jokin ominaisuus, jota arvostat omassa itsessäsi. Se voi olla esimerkiksi sinun hymysi, ystävällisyytesi muita kohtaan tai vaikka se, että olet hyvä äiti. Älä laita energiaasi negatiivisiin ja kriittisiin ajatuksiin.

Lähde: Yahoo! Shine

Kilpailut

Uusimmat