Tiger Woods teki paluun rytinällä - nousi rankingissa yli 500 sijaa ja päihitti maailman parhaan!

05.12.2017 18:00 - Sami Ikonen

Lähes kymmenen kuukautta sivussa ollut golfari pelasi Bahaman kutsuturnauksessa ja sijoittui yhdeksänneksi.

Golfin lajilegenda Tiger Woods pelasi ensimmäistä kertaa kymmeneen kuukauteen, kun hänet oli kutsuttu PGA Tourin Hero World Challenge -kutsukilpailuun Bahamalle. Useista selkäongelmistaan kuntoutunut Woods sijoittui kisassa upeasti yhdeksänneksi. Sijoitus nosti hänet maailman golf-rankingissa yli 500 sijaa ylöspäin. Tuoreimmassa listauksessa hän on nyt sijalla 668.

Upea suoritus saattoi yllättää monet, sillä Woods pelasi viimeksi viime helmikuussa. Hän jätti Bahamalla taakseen muun muassa maailman ykkösnimen Dustin Johnsonin. Neljätoista major-mestaruutta voittanut Woods täyttää joulukuussa 42 vuotta, eikä hänen aikatauluaan tai seuraavia turnauksia ole varmistettu. Bahaman kisarupeama toi kuitenkin paljon positiivisia uutisia pelaajalle, ja kokemus voi lopulta johtaa todelliseen paluuseen golf-maailman huipulle.

- Olen innoissani. Sain adrenaliinin virtaamaan ja olen kokonaisuuteen tyytyväinen, Woods kertoi PGA Tourin haastattelussa sunnuntaina.

Upeat pelisuoritukset eivät jääneet myöskään kannattajilta huomiotta. Twitterissä Woodsin paluuta kommentoitiin muun muassa seuraavilla tavoilla:

Lähde: PGA-tour