Kuva: Senja Rapila

Robin on kehittynyt muusikkona - vuoden kohokohtia festarikesä sekä studiosessiot

27.12.2016 16:15 - Senja Rapila

Päättyvän vuoden kunniaksi Robin muisteli Voice.fi:n kanssa kuluneen vuoden parhaita hetkiä.

Robin täytti tänä vuonna 18 vuotta, mutta sen merkittävän asian lisäksi tänä vuonna laulajan elämässä on tapahtunut paljon muitakin hyviä asioita. Ensimmäiseksi tämän vuoden kohokohdaksi Robin kertoo tämän vuoden festarikesän, joka oli tähän asti paras.

- Tämän kesän festarit olivat ihan loistavia, Robin hehkuttaa.

Hän kertoo, että vuosi vuodelta heidän keikkapaikkansa ovat muuttuneet aina vain paremmiksi. Esimerkiksi vuonna 2012 nuori artisti esiintyi Turun Ruisrockissa pienimmällä lavalla ja kaksi vuotta sen jälkeen hän esiintyi jo telttalavalla. Tänä vuonna Robin pääsi bändinsä kanssa rantalavalle esiintymään, joka on toisiksi suurin lava Ruisrockissa.

- Se oli yksi siisteimmistä keikoista ikinä... Helsingin Olympiastadionin jälkeen, tietysti. Siellä oli niin hyvä meininki ja sitä porukkaa oli niin paljon! Kun lavakin oli iso, siellä pystyi tekemään vaikka mitä temppuja. Se oli kyllä tämän kesän ehdoton kohokohta.

On oppinut alasta uutta

Robin kertoo, että on kuluneen vuoden aikana oppinut paljon uutta myös musiikkialasta. Hän on vuoden 2016 aikana tehnyt paljon musiikkia ja opetellut biisien kirjoittamista.

- Paljon on tapahtunut taas tänäkin vuonna. Ollaan tehty biisejä, julkaistu biisejä, ollaan keskitytty todella paljon livesetin uudistamiseen sekä sen soundin uudistamiseen, niin livessä kuin tulevissakin biiseissä, Robin summaa.

- Se, mitä olen oppinut, on se tekeminen. Koska nyt tuntuu siltä, että tänä vuonna on ollut enemmän aikaa siihen luomiseen. On ehtinyt keskittymään siihen studiotyöskentelyyn ja on oppinut kirjoittamista ja ihan sitä luomista. Se on ollut todella kova, luulen että opin niistä sessioista paljon enemmän mitä koulun penkillä jopa. Se on ollut siistiä.

Nuoren artistin olisi tarkoitus ensi keväänä kirjoittaa ylioppilaskirjoituksissa, joka jännittää ja pelottaa häntä jo valmiiksi. Suomen suosituimmaksikin artistiksi tituleerattu Robin on laskenut, että pystyy käymään lukion neljässä vuodessa.

Lue myös: Robin coveroi Justin Timberlaken hittibiisiä - katso musiikkivideo

Lue myös: Robinilla erikoinen esitys Venäjällä: "En vielä tänäkään päivänä tiedä, mistä lauloin"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat