Kuva: Senja Rapila

Robin, mikä on ollut elämäsi turhanpäiväisin ostos?

19.11.2016 14:15 - Senja Rapila

Listalta löytyi parikin asiaa, mutta yksi niistä oli yli muiden. Kyseessä on kameran lisävaruste, jolla saa kuvattua näyttävämpiä videoita.

Robin, 18, on yksi Suomen kovatuloisimmista artisteista. Kuten monet meistä, hänkin on tehnyt elämänsä aikana muutamia sellaisia ostoksia, jotka olisi ehkä ollut parempi jättää kaupan hyllylle. Voice.fi kysyi Robinilta sitä, mikä on ollut hänen tähänastisen elämänsä turhanpäiväisin ostos.

- Steadycam! Ostin sen noin pari vuotta sitten, Robin lataa ensimmäisenä.

Kameran vakauttajan ostamisesta on jo kulunut pari vuotta, eikä sille ole vieläkään löytynyt käyttöä. Nuori artisti kuitenkin toteaa päättäväisesti, että ensi vuonna se lähtee mukaan festareille. Kyseessä on siis laite, jonka avulla voi kuvata täysin tasaista ja pehmeää videokuvaa kameralla. Voit tutustua laitteeseen täällä.

- Ajattelin, että jos alamme tehdä enemmän YouTube-videoita, se olisi hyvä investointi ja sitten saataisi hyvännäköistä kuvaa. Ensi kesänä meidän kyllä pitää ottaa se festareille mukaan, Robin pohtii.

- Minulla on myös muutama nahkatakki, mitä en ole kertaakaan käyttänyt. Ei ole tullut sellaista hetkeä vielä, että niille olisi ollut käyttöä. 

Robin kuitenkin kertoo, ettei tee erityisen paljon heräteostoksia, jotka osoittautuisivat lopulta turhiksi.

- Aika vähän loppujen lopuksi ostan mitään turhaa. Ostan todella harvoin mitään, koska jos ostan jotain, todella tarvitsen sitä tai olen todella halunnut sitä.

Lue myös: Robin paljastaa: "Ensimmäinen asia, jonka ostan omaan asuntooni"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat