Talent-tuomari ohjelmaan haluaville lapsilleen: Ette ole ylettömän taitavia yhtään missään!

13.11.2009 13:30 -

Musiikkivaikuttaja Katja Ståhl nähdään tällä hetkellä kykyjenetsintäohjelma Talentissa tuomaroimassa. Nainen kertoi Voicen Heräämössä, ettei kuitenkaan päästäisi omia lapsiaan kilpailemaan ohjelmaan.

Talent-tuomari Katja Ståhlin lapset kyselivät äidiltään lupaa lähteä kilpailemaan kykyjenetsintäohjelmaan, mutta nainen ei ilahtunut lapsiensa aikeista.

- Sanoin heille, että ensinnäkin, te ette ole ylettömän taitavia yhtään missään. Että jos te harjoittelisitte jotain asiaa niin paljon, että te olisitte ihan hirveen hyviä, niin sitten kenties harkittaisiin asiaa, Ståhl naureskeli Heräämössä.

Ståhlin mielestä ohjelmaan ei kannata lähteä turhaan pahoittamaan mieltänsä. Naisen mukaan ihmisten pitäisi sanoa suoraan ystävilleen, jos he luulevat itsestään liikoja.

- Mitä sinne menee pahoittamaan mieltänsä, jos on nyt kuusi kertaa harjoitellut pari juttua. Siihen kohtaan tarvitaan nimenomaan äitejä sanomaan, että "nyt kuule otat sitä paahtoleipää ja kaakaota ja luet sitä Tom & Jerrya ja sitten katsellaan tilannetta uusin silmin". Monet ikävät tilanteet johtuvat siitä, että verensokeri on liian alhaalla, Ståhl virnuili.

Kilpailut

Uusimmat