Suomimetallistit tatuoitiin Los Angelesin tatuointitarinat -sarjan kuvauksissa

01.05.2010 10:09 -

Yhdysvaltain-kiertueella oleva suomalaisen Sonata Arctican jäsenet nappasivat hiljattain reissun kunniaksi pysyvän matkamuiston ihoonsa. Muutama yhtyeen jäsen otti tatuoinnin julkkistatskaaja Kat Von D:n liikkeessä ja pääsi samalla mukaan myös Los Angelesin tatuointitarinat -sarjan kuvauksiin.

Bändin kosketinsoittaja Henrik Klingenberg kirjoittaa bändin Metal-Rules-sivustolta löytyvässä blogissa, että hän ja basisti Marko Paasikoski olivat etukäteen innoissaan vierailusta Kat Von D:n High Voltage Tattoo -tatuointiliikkeessä.

- Minun tatuointini teko kesti 1,5 tuntia ja Markon kuvan teko kesti taas nelisen tuntia. Se oli todella hauskaa.

Klingenberg kertoo, että samalla käynnissä oli myös Los Angelesin tatuointitarinat -sarjan 5. tuotantokauden kuvaukset, joten suomalaisväriä saatetaan nähdä myös tulevaisuudessa televisiossa.

- Hengailimme ja hörpimme siinä hieman kaljaa. Tosin yritimme piilotella pulloja, sillä emme halunneet tulla heitetyksi ulos kuvauksista, Kat Von D:tä kun kuvattiin samalla aikaa. Jos näette tulevissa sarjan jaksoissa joitain pitkätukkaisia jätkiä taustalla, niin sielläpä olemme me.

Muun muassa Japanissa ja Australiassa vierailleen maailmakiertueensa tammikuussa startannut bändi keikkailee ahkerasti koko kesän ajan. Suomessa yhtyettä pääsee näkemään muun muassa kesäkuussa Seinäjoen Provinssirockissa ja heinäkuussa Ruisrockissa.

Kilpailut

Uusimmat