Danny sai sydänkohtauksen - taustalaulajat pelastivat

17.05.2010 07:31 - Eeva Rajala

Suomen yksi suosituimmista artisteista Danny on saanut sydänkohtauksen. Iltapäivälehtien mukaan miehen taustalaulajat patistivat laulajatähden hoitoon myöhään keskiviikkona.

Dannyn piti esiintyä Tallinnan-laivalla torstaina. Saavuttuaan laivaan keskiviikkona, D'Voices-yhtyeen Katja Lukin kertoi miehelle hänen näyttävän huonolta ja tuhkanharmaalta.

- Totta oli, että olin tuntenut rinnassa kipuja ja ahdistusta, mutta en ollut ajatellut asiaa sen kummemmin, Danny kertoo Ilta-Sanomissa.

Kun Danny saapui samana päivänä Helsingin yliopistolliseen sairaalaan Meilahteen, hänet kiidätettiin lähes välittömästi pallolaajennusleikkaukseen. Nyt laulaja toipuu leikkauksesta ja hänet kotiutetaan todennäköisesti alkuviikon aikana.

Suomalaislegenda oli Meilahden sairaalassa samaan aikaan Mika Häkkisen isän Harri Häkkisen kanssa. Danny sai kuulla suru-uutisen myöhemmin isä-Häkkisen kuolemasta.

- Voin sanoa olevani tavallaan iloinen siitä, että sain olla niin lähellä hyvää ystävääni. Olinkin näin tietämättäni saattamassa Harria, kun hän siirtyi toiseen maailmaan, Danny sanoo Ilta-Sanomissa.

Kilpailut

Uusimmat