Ei kahta ilman kolmatta – Ruotsin hovissa kohisee jälleen

01.06.2010 07:32 - Eeva Rajala

Ruotsalaismediassa kirjoitetaan nyt, miten tyytymätön Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa on muun muassa prinsessa Madeleineen. Aftonbladet-lehden mukaan kuningas ei myöskään ole mitenkään iloissaan ideasta, että Madeleine muuttaisi pois Ruotsista.

Viime viikolla ruotsalaislehdissä kerrottiin, miten Madde on ahdistunut nykyisestä julkisuudesta ja voisi muuttaa ulkomaille. Aftonbladetin mukaan hän onkin lähdössä jälleen ulkomaille, heti isosiskonsa häiden jälkeen. Madeleinen hyvän ystävän mukaan prinsessa on avoimesti puhunut tunteistaan hovin kanssa. Häntä raastaa edelleen ex-kihlattunsa Jonas Bergströmin pettämiskohu.

Harmaita hiuksia hoville on lähiaikoina aiheuttanut myös prinssi Carl Philipin seurustelukuviot. Hänet on nyt julkisestikin nähty ruotsalaisen tosi-tv-tähden Sofia Hellqvistin kanssa, eikä hovi ollut mielissään tästä yllättävästä tapauksesta. Prinssi on kuulemma saanut jo äidiltään puhuttelun asiasta.

Hovia repii myös natsikohu, sillä kuningatar Silvia myöntää tuoreessa dokumentissa, että hänen isänsä oli natsi. Dokumenttisarja alkaa MTV3:lla huomenna ja kyseinen paljastus kuullaan dokumentin toisessa osassa tulevana lauantaina.

Tämän kaiken keskellä rauhallinen kruununprinsessa Victoria ja Daniel Westling yrittävät keskittyä lähestyviin mahtihäihinsä. Häitä tanssitaan 19. kesäkuuta.

Kilpailut

Uusimmat