Victoria ja Daniel lähtivät jo häämatkalle?

22.06.2010 08:14 - Eeva Rajala

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat poistuneet julkisuudesta täysin. Ilta-Sanomien mukaan nyt uumoillaankin, että tuore aviopari on jo lähtenyt häämatkalle.

- Näin julkisten häiden jälkeen he ansaitsevat aikaa itselleen. Tarvitaan todella paljon suunnittelutyötä, jotta kuherruskuukausi onnistuttaisiin pitämään salaisena, hoviasiantuntija Roger Lundgren kertoo.

Ruotsin hovista on varmistettu vain se, ettei Victoria osallistu perinteisiin syntymäpäiväjuhlallisuuksiin Öölannissa heinäkuun puolivälissä. Ainakin tuolloin ollaan vielä häämatkalla.

Ruotsalaislehti Aftonbladetin kyselyn mukaan ruotsalaiset uskovat, että vasta vihityt ovat valinneet häämatkakohteekseen Malediivit. Havaiji sai myös kannatusta, kuten sai Suomen Lappikin; 13 prosenttia lehden kyselyyn vastanneista uskoo, että häämatkan kohde on Lapissa.

Matkakohdearvailuissa on ollut esillä myös muun muassa Brasilia, Kenia ja New York. Se on varmaa, että lomailuaikaa riittää. Ensimmäiset viralliset tehtävät on merkitty kalenteriin vasta elokuun lopulle.

Kilpailut

Uusimmat