Ohjaajalegenda Martin Scorsese hehkuttaa Potter-leffojen koomikkoa

01.07.2010 11:36 -

Menestysleffoja ohjannut Martin Scorsese kertoi pistäneensä silmälle Harry Potter -leffoissa hauskuuttavan Rupert Grintin, joka on roolihahmonsa Ronald Weasleyn myötä saanut monia ihailijoita. Scorsese vertasi Grintiä jopa suojattiinsa Leonardo DiCaprioon, josta on vuosien varrella muotoutunut vakavasti otettava näyttelijä.

Grint on saanut itselleen uuden ihailijan, kun yksi tunnetuimmista leffaohjaajista on kertonut olevansa punapään suuri fani.

- Mielestäni hän oli upea näyttelijä Harry Potter -elokuvissa. Monissa kohtauksissa poika varasti koko show'n. Hän tulee aina kunnioittamaan elokuvia jotka antoivat hänelle niin suuren menestyksen, mutta hänen iässään on tärkeää ettei hänestä tule tietynlaisen roolin vanki, Scorsese totesi.

Ohjaajalegenda totesi, että Grintin tulisi seuraavieen vuosen aikana uskaltautua mukavuusalueensa ulkopuolelle esittämään vaikkapa gangsteria, pahaa poliisia tai oppimisvaikeuksista kärsivää lasta. Mies sanoi myös työskentelevänsä mieluusti Grintin kanssa, ja laittavansa tämän pahiksen rooliin.

Scorsese vertasi nuorta näyttelijää jopa DiCaprioon, joka oli aiemmin totuttu näkemään 'nätin pojan' roolissa romanttisissa elokuvissa.

- Kun Leo oli Titanicissa sekä Romeossa ja Juliassa, kukaan ei nähnyt häntä pahiksena kune The Departed -elokuvassa. Mutta hänestä on tullut yksi kaikkien aikojen hienoimmista näyttelijöistä. Rupertilla voisi olla samanlainen tulevaisuus edessään, Scorsese maalaili.

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat