Kaikkea sitä Facebook-hulluttelun nimissä keksitäänkin – 120 kilometrin kävely Crocsit jalassa!

06.08.2010 11:15 -

Facebookin myötä ihmiset ovat innostuneet kilpaa keksimään mitä omaperäisimpiä tempauksia. Tällä kertaa omansa on ideoinut pohjoissaamelaisten serkusten muodostama tyttöjoukko, joka aikoo tänä viikonloppuna startata Crocsit jalassa taitettavan 120 kilometrin kävelymatkan.

Serkukset päättivät perustaa tempaustaan siivittämään Kun muu Suomi juoksee, Kaamasmukka kävelee! -Facebook-ryhmän josta urakan etenemistä voi seurata.

- Idea sai alkunsa kun huomattiin, että tänä kesänä on tullut urheiltua vähän vähemmän. Päätimme sitten, että urheillaan nyt tämän kesän urheilut yhdessä viikonlopussa, ryhmässä kävelevä Eeva Nuorgam kertoi Voicelle.

Syy Crocsien valintaan oli myös Nuorgamin mukaan yksinkertainen.

- Kaikilla sattuu aina eteisessä olemaan Crocsit ja ne on helppo laittaa jalkaan, kun johonkin lähtee. Ja hyviä lenkkikenkiä ei kaikilta aina löydy.

Kaamasmukasta Ivaloon kävelevälle joukolle kertyy matkaa yhteensä noin 120 kilometriä. Lauantaina tien päälle lähtevän joukon tarkoituksena on olla perillä maanantaina. Teltassa yöpyvän porukan rinnalla ajaa huoltoauto, josta on tarjolla muun muassa ruokaa, juomaa, rakkolaastaria ja muuta tarvittavaa.

Voice seuraa porukan matkaa ja raportoi matkaajien tunnelmia heidän päästyä perille.

Kilpailut

Uusimmat