Lappilaistytöt kävelivät viikonloppuna 120 kilometriä Crocsit jalassa – suunnitteilla jo uusi tempaus!

11.08.2010 12:49 -

Uutisoimme viime viikolla pohjoissaamelaisen tyttöjoukon Facebook-tempauksesta, jonka tiimoilta porukka päätti kävellä kolmen päivän aikana 120 kilometriä Crocs-kengät jalassa. Reissu onnistui odotusten mukaan ja kävelijöillä on suunnitelmissa jo uusi tempaus.

Kaamasmukasta Ivaloon taivaltaneet serkukset Aili Nuorgam, Roosa Nuorgam, Eveliina Akujärvi ja Eeva Nuorgam starttasivat urakkansa lauantaina ja pääsivät perille myöhään maanantai-iltana. Vaikka taival oli pitkä, ehti porukka jo juonimaan myös uusia suunnitelmia.

- Ajateltiin kyllä kaikenmoista. Ehdittiin miettiä samalla kaikkia uusia tempauksia, kun aikaa oli kyllä miettiä, kertoi yksi kävelijöistä Eeva Nuorgam Voicelle.

Nuorgam sanoo, että kuumuus ja sade hidastivat hieman joukkion kulkua, mutta suurempia ongelmia matkan varrelle ei sattunut.

- Ohikulkijat pysähtelivät kannustamaan meitä ja osa tarjosi kyytiäkin. Pysyimme kuitenkin vahvana, emmekä hypänneet kenenkään kyytiin. Perille pääseminen oli hienoa, kun oli mahtavat kannatusjoukot vastassa.

Kilpailut

Uusimmat