Apulanta-rumpali talon rakennuksesta: Ikuisuusprojekti

10.02.2011 12:43 - Eeva Rajala

Apulannan rumpali Sipe Santapukki kertoi Voicelle, että hänen taloprojektinsa hirveän kunnianhimoinen hanke. Taloa on nyt rakennettu yli puolitoista vuotta.

- Se on aika ikuisuusprojekti. Se ei ole varmaan ikinä niin sanotusti valmis, mutta ainahan sitä jotain pitää harrastaa, Sipe kertoi Voicelle humoristisesti.

Sipe myöntää, että häntä häiritsee keskeneräiset asiat. Rumpali sanoo myös pilke silmäkulmassa, miten hänellä on tapana järjestää itselleen niin sanottuja hirttosilmukoita kaulaan.

- Kaunis hankehan se on ja kunnioitan sitä arkkitehtia sen verran paljon, että haluan vain tehdä talon juuri kuin hän on sen piirtänyt. Sen takia siihen menee nyt aikaa, kun en suvaitse sitä, että mutkat vedettäisiin tuossa tapauksessa suoriksi, Sipe jatkaa.

Sipen tuleva ekologinen talo nousee Heinolan Laajalahteen. Arkkitehtina on toiminut amerikkalainen Eric Lloyd Wright. Rakennustöissä on auttanut myös Apulanta-basisti Sami Lehtinen - tuttavallisemmin Jönssi.

- Jönssihän siellä aika paljon nikkaroi tuossa keikkatauolla. Varmaan pari kuukautta oli joka päivä töissä, Sipe muistelee.

Sipe Santapukin talon rakennusta voi seurata tästä! (Kotitieto)

Kilpailut

Uusimmat