Finnair etsii 12 enkeliä

06.05.2011 09:21 -

Finnair on aloittanut näkyvän rekrytointikampanjan, jossa haetaan Service Angeleita Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Finnair hakee kesäksi töihin kahtatoista Finnair Service Angelia palvelemaan ja auttamaan asiakkaitaan Helsinki-Vantaan lentokentällä. Tarjolla on työtä palvelualttiille ratkaisijoille, joille on Finnairin mukaan luvassa mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä Suomen kansainvälisimmässä ympäristössä Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

- Haluamme kehittää palveluamme jatkuvasti ja tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa ja huolenpitoa matkan jokaisessa vaiheessa. Finnair Service Angelien tehtävänä on opastaa, ohjata ja viihdyttää asiakkaitamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla, kertoo Finnairin Ground Customer Servicestä vastaava johtaja Minna Toiviainen.

Finnairin asiakaslupauksen designed for you mukaisesti Service Angeleilta odotetaan myös neuvokkuutta, luovuutta ja huolellisuutta sekä erinomaista kykyä huomioida asiakkaiden tarpeet.

- Monenlaiset erityistaidot ovat eduksi, sillä toivomme Service Angeleilta sellaisia taitoja, joilla he pystyvät tekemään asiakkaidemme matkasta elämyksen jo lähtövaiheessa, jatkaa Toiviainen.

Finnair Service Angelien haku suoritetaan kahdessa vaiheessa. Paikasta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan rekrytointitilaisuudessa Helsingin Lasipalatsissa maanantaina 9.5. klo 15-17. Jatkoon päässeille rekrytoinnin toinen vaihe järjestetään Helsinki-Vantaan lentoasemalla torstaina 12.5. klo 21 alkaen. Hakulomakkeen voi täyttää ja tulostaa osoitteessa www.finnair.fi/serviceangels.

Kilpailut

Uusimmat