Kuuluisa jenkkinäyttelijä onkin satoja vuosia vanha vampyyri – tässä todiste?

20.09.2011 10:00 -

Ebay-verkkohuutokauppaan laitettiin hiljattain myynti sangen outo kohde. Kyseessä oli nimittäin valokuva, jonka kerrottiin todistavan näyttelijä Nicolas Cagen olevan tavallisen kuolevaisen sijasta vampyyri.

Valokuvan laittoi myyntiin vanhoihin valokuviin erikoistunut keräilijä. Myyjä vakuutteli otoksen olevan vuodelta 1870 ja kuvan todistavan, että Nicolas Cage on kaikkea muuta kuin "normaali ihminen".

- Kuvassa oleva mies näyttää täysin Nick Cagelta. Uskon, että kuvassa todellakin on hän. Luulen, että Cage on jonkinlainen kuolematon / vampyyri, joka keksii itsensä uudelleen aina noin 75 vuoden välein. 150 vuoden päästä hän saattaa olla vaikkapa poliitikko tai kultin johtaja.

Myyjä väitti ilmoituksessa kiven kovaan, ettei kuvaa ole manipuloitu ja se on oikeasti otettu 1800-luvun lopussa.

- Minulta tiedusteltu lukemattomia kertoja, mistä olen saanut tämän kuvan. Kuten nettisivuani seuraavat tietävät, kerään 1800-luvun vanhoja valokuvia. Tämä kuva löytyi eräästä kuva-albumista, jossa oli huomattavan paljon sisällissodan aikaisia kuvia. Kaikki muut albumissa olleet henkilöt oli nimetty, mutta tätä miestä ei.

Kohde on poistettu jo eBaysta, mutta kuvan voit katsoa täältä (Sheknows).

Kilpailut

Uusimmat