Tanssituomari: Suurimpia tähtihetkiä ei nähdä suorassa lähetyksessä

23.09.2011 14:45 - Eeva Rajala

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma palaa televisioon tulevana sunnuntaina. Yhtenä tanssituomarina toimiva Helena Ahti-Hallberg kertoo, että viime kaudella sydäntä lämmittävin hetki oli Antti Tuisku voitto.

- Hän sanoi "Mä en oo ikinä voittanu mitään!" Se jotenkin tuli niin sydämestä. Se oli ihana, Ahti-Hallberg selvensi Voicelle MTV3:n syyspressissä.

Ahti-Hallberg on kuitenkin sitä mieltä, ettei voittajafiiliksen saamiseen välttämättä tarvita koko kisan voittoa. Voittajafiilis koetaan treenisalilla, kun tähtioppilas oppii jonkun asian, mitä on treenannut monta kertaa ja se on mennyt koko ajan väärin.

- Välttämättä niitä suurimpia hetkiä, niitä kohokohtia tähtioppilaiden taipaleelta ei edes pääse näkemään siellä tanssilattialla suorassa lähetyksessä, vaan ne kohokohdat näiden ihmisten itsensä sisällä koetaan ennen kaikkea treenisalilla, Ahti-Hallberg kertoi Voicelle MTV3:n syyspressissä.

Uusi Tanssii tähtien kanssa -kausi käynnistyy sunnuntaina klo 19.30. Tähtioppilaina ovat tällä kaudella Anneli Sari, Jani Toivola, Mari Perankoski, Jarppi Leppälä, Satu Ruotsalainen, Veeti Kallio, Viivi Pumpanen, Mikko Parikka, Siiri Nordin ja Jukka Tammi.

Kilpailut

Uusimmat