Ohhoh! Mies, tätä et tiennyt naisista!

07.10.2011 18:33 -

Ask men -sivusto paljastaa naisista viisi kiinnostavaa faktaa, jotka saattavat yllättää jopa kokeneimmatkin naistenmiehet.

Tiesitkö, että naiset kiihottuvat katsoessaan muita naisia tai että naiset tuntevat miehiä vähemmän syyllisyyttä pettäessään? Ask men -sivuston tietojen avulla naisten ymmärtäminen on taas piirun verran helpompaa.

1. Naiset kiihottuvat katsoessaan erotiikkaa, jossa esiintyy joko miehiä ja naisia tai pelkkiä naisia. Miehillä tämä eroaa suunnattomasti. Heteromiehet kiihottuvat vain katsoessaan hetero -tai naiserotiikkaa. Homomiehet kiihottuvat lähinnä vain katsoessaan homoerotiikkaa.

2. Naiset, jotka pitävät itseänsä seksikkäänä saavat helpommin orgasmeja. He myös pitävät parempaa huolta sukupuolielimistään käymällä gynekologin tutkittavana.

3. Naiset tuntevat vähemmän syyllisyyttä pettämisestä kuin miehet. Naiset hyväksyvät fyysisen uskottomuuden tunnepuolen uskottomuutta helpommin. Miehillä asia on päinvastoin. Naiset antavat miehilleen helpommin anteeksi pettämisen, kuin pitkät, platoniset lounashetket.

4. Nainen voi kiihottua fyysisesti vaikka ei olisikaan henkisesti kiihottunut. Vaikka nainen ei olisi henkisesti kiihottunut, voi naisen sukupuolielimet olla valmiit toimintaan. Tämä selittää esimerkiksi sen, että prostituoidut voivat työskennellä, vaikkeivat todellisesti olisikaan kiihottuneita.

5. Naiset tuntevat olevansa sidoksissa seksin jälkeen. Orgasmin jälkeen naisen keho tuottaa elimistöön oksitosiini-hormonia. Hormoni tuottaa mielihyvää ja sitoo naisia kumppaniinsa enemmän. Kyseistä hormonia vapautuu myös naisen imettäessä lasta.

Lähde: AskMen

Kilpailut

Uusimmat