Hynynen Iltalehden blogissaan: Haaviston kannattajat tuntuvat olevan mielenhäiriössä

24.01.2012 09:15 -

Kotiteollisuus-nokkamies Jouni Hynynen pohtii Iltalehden sivulta löytyvässä blogissaan tällä hetkellä vellovaa presidentinvaalirumbaa.

Hynynen aprikoi taattuun tyyliinsä blogissa Pekka Haaviston kannattajien Facebook-käyttäytymistä. Mies kertoo itse, että olisi kyllä myöskin äänestänyt Haavistoa, mutta teki kuitenkin lopulta toisin.

- Mutta koska Haaviston kannattajat tuntuvat olevan mielenhäiriössä, elävän jotain yhteistä unelmaa, joka ei tule toteutumaan, oli pakko tehdä toisin. Ihan vaan periaatteesta.

Muusikkoa ihmetyttää erityisesti sellaisten ihmisten Haavisto-intoilu, jotka eivät normaalisti ole kiinnostuneet millään tavalla politiikasta.

- Perkele, tyypit jotka normaalisti istuvat viikkokausia baareissa, monesti jopa minun kanssani, sormi nenässä ja toinen jonkun rokkiharakan ahterissa, ovat yhtäkkiä muuttuneet poliittisiksi!

- Tuntuu siltä, että homma alkaa mennä vahvasti jo tuputuksen puolelle. Miten tyypit, jotka suhtautuvat koko elämään pinnallisesti ja välinpitämättömästi, voivat olla niin fanaattisia presidentin valinnan suhteen? Homma haiskahtaa joukkohypnoosilta.

Hynynen kirjoittaa suoraan olevansa itse "samanlainen paskanpuhuja", mutta sanoo, ettei halua nostaa itseään muiden yläpuolelle.

- Minä en vaan tuputa omia presidenttikantojani muille. Koska ne eivät kenellekään kuulu. Enkä edes oleta, että joku olisi niistä kiinnostunut.

Lue blogi täältä (Iltalehti)

Suosittelemme

Uusimmat