Jennifer Aniston menossa naimisiin?

28.02.2012 06:45 - Eeva Rajala

Frendit-sarjaakin tähdittänyt Jennifer Aniston on onnensa kukkuloilla uuden miesystävänsä kanssa.

Daily Mirror -lehden mukaan Jennifer Aniston vihjaili mahdollisista hääsuunnitelmista taannoisissa juhlissa hänen Walk of Fame -tähtiseremoniansa jälkeen. Ystävättärensä mukaan Aniston kertoi juhlissa, että hänen miesystävänsä Justin Theroux on 'se oikea' ja että hän uskoo olevansa naimisissa vuoden loppuun mennessä.

- Nauramme koko ajan. Nyt meillä on oma vauva [puolivuotias koira Sophie] ja tämä on vakavampaa. Meillä on uusia velvollisuuksia. Koira on kuin testi lapsia varten...vaikka toivon että lapsia on helpompi opettaa sisäsiisteiksi, Anistonin kerrotaan sanoneen.

Anistonin mukaan kaksikon ainoa riidanaihe on oikeastaan se, kenen vuoro on viedä koira ulos. Muuten asiat ovat täydellisesti ja Aniston kertoo olevansa hyvin onnellinen. Tämän jälkeen nainen kertoi, mitä miesystävältään odottaa.

- Jos hän ei kosi tai emme ole naimisissa vuoden loppuun mennessä, se on ohi, Aniston sanaili.

Toivottavasti Theroux on samoilla linjoilla ja kaksikko on keskustellut asiasta. Muuten Aniston saattaa jälleen huomata olevansa sinkku, sillä mies saattaa lähteä karkuun liian päättäväistä naista.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat