Oprah Winfreyn televisiokanavalla ”verilöyly”

21.03.2012 10:45 - Eeva Rajala

Oprah Winfreyn suunnalta tulee hieman yllättäen huonoja uutisia, sillä naisenhan pitäisi onnistua kaikessa, mihin ryhtyy.

Oprah Winfreyn oma kanava OWN on joutunut nyt irtisanomaan 30 työntekijää, muun muassa kaksi korkea-arvoista johtohenkilöä. Aiemmin uutisoitiin, että uusi Rosie O'Donnellin tähdittämä keskusteluohjelma lopetettiin vain viiden kuukauden jälkeen huonojen katsojalukujen vuoksi.

TMZ-sivuston mukaan tuoreita irtisanomisia kutsutaan "verilöylyksi". Sivusto kertoo, että irtisanottujen joukossa on muun muassa kanavan luova johtaja sekä vanhempi tuotantopäällikkö. Sisäpiirilähde kertoo sivustolle, että kanavan toimitilat ovat tällä hetkellä kuin aavekaupunki.

Wall Street Journal -lehti kuvailee irtisanomisia uudelleen järjestelyn osaksi, kun OWN-kanavan emoyhtiön Discovery Networksin työntekijät ottavat hoitaakseen joitain tehtäviä auttaakseen räpiköivää kanavaa.

- On vaikeata tehdä rankkoja bisnespäätöksiä, jotka vaikuttavat ihmisten elämiin, mutta aloittelevan kanavan talous ei vai toiminut vanhalla kustannusrakenteella, Winfrey kertoi WSJ:lle.

New York Times -lehden mukaan irtisanomiset ovat viimeisin julkinen takaisku OWN-kanavalle, ja takaisku tulee lisänä muille lähdöille ja masentaville katsojaluvuille.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat