Mahtavaa! Näyttelijäkaunotar uskaltautui kansikuvaan ilman Photoshopia - katso

22.03.2012 12:15 - Eeva Rajala

Taru Sormusten Herrasta -trilogiassakin näytellyt kuvankaunis Cate Blanchett edustaa näyttävästi ilman Photoshopin siloittelua lehden kannessa.

Kolmen lapsen äiti näyttää Intelligent Life -lehden kannessa mallia kaikille muille kansikuvatytöille, miten poseerata näyttävästi ja luonnollisen kauniina ryppyineen päivineen.

Lehden kansikuva on jätetty tarkoituksella ilman ryppyjen silottelua. Lehden päätöstä on pidetty rohkeana, tosin monelle naisille ryppyjen kanssa eläminen on jokapäiväistä.

Lehden kansikuva on muutenkin jätetty käsittelemättä, sillä Blanchettin hiukset ja meikki on myös jätetty vähemmälle huomiolle. Lisäksi Hollywood-tähdellä ei ole yllään huippusuunnittelijan viimeisintä nahkatakkia, vaan naisen yllä on hänen monta vuotta vanha takki.

Lehden päätoimittaja Tim de Lisle kommentoi, että Blanchett näyttää kansikuvassa juuri siltä, mikä hän on. Blanchett on 42-vuotias nainen, joka viettää päivänsä toimistolla, iltansa teatterilavalla ja lopun aikansa huolehtien kolmesta lapsestaan. Kansikuvan on tarkoitus esittää oikeaa elämää. Samalla de Lisle kritisoi muita lehtiä:

- Tähtien iho tehdään epätodennäköisen sileäksi, että sitä miettii, miksei kuvaajat vain ota valokuvia tähtien vahanukeista, mies sanoo.

Katso Blanchettin mahtava kansikuva Daily Mailin sivuilta.

Pitäisiköhän muidenkin lehtien ottaa opiksi tästä kansikuvasta ja laittaa lehtien kansiin luonnollisen näköisiä naisia?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat