Amerikkalainen voimahahmo myöntää mokanneensa pahasti

04.04.2012 06:45 - Eeva Rajala

Suosittu talk show -juontaja Oprah Winfrey myöntää tehneensä virheen, kun perusti oman kaapelikanavansa.

Oprah Winfrey kertoo tehneensä 101 virhettä perustaessaan OWN-kanavan. Hän olisi omien sanojensa mukaan tehnyt seuraavaksi aivan jotain muuta, jos vain olisi tiennyt projektin olevan näin vaikea.

Winfrey kertoi CBS:n This Morning -show'ssa maanantaina, että kanava käynnistettiin, kun siihen ei oltu vielä valmiita. Nainen vertasi lanseeraamista häihin, kun hääparin toinen osapuoli tietää, ettei ole vielä valmis kulkemaan alttarille.

Mutta vaikka Winfrey nyt myönsi mokanneensa - ainakin osittain - hän käytti mahdollisuuden hyväkseen kouluttaa muita yrittäjiä.

- Jos olet epäonnistunut - mitä emme ole tehneet - mutta jos olet epäonnistunut, se ei tee sinusta epäonnistunutta. Ja kun tiedät sen syvällä sisimmässäsi, voi jatkaa yrittämistä, tai voi käyttää kokemuksen hyväksi sanomalla "Ehkä minun pitää mennä seuraavaksi toiseen suuntaan," Winfrey kertoi.

Kerroimme aiemmin, miten OWN-kanava on kärsinyt huonoista katsojaluvuista. Tämän lisäksi "verilöylyksi" kutsutut irtisanomiset ovat koskettaneet jopa kanavan johtoa.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat