IL: Suosikkijuontajalla epäonnea uudessakin kodissa – vesi tulvii kellariin

16.04.2012 08:15 - Eeva Rajala

Juontaja Janne Kataja epäonni asuntojen suhteen jatkuu, kertoo Iltalehti.

Aiemmin hometalon kanssa taistellut Kataja on jälleen kokenut ikäviä yllätyksiä, sillä lumien sulamisvedet ovat tulvineet perheen uuden asunnon kellariin. Katajan perhe oli ollut lomamatkalla, ja kotiin palattuaan vastassa oli kellari täynnä vettä.

- Asumme rinteessä, ja lumen sulamisvedet valuivat kellariimme. Meidän oli kutsuttava loka-auto apuun, Kataja sanoo lehdessä.

Vettä ei Katajan mukaan tullut merkittävästi, mutta vahinkojen laajuus selviää tämän viikon aikana. Pinnat ovat jo kuivia, ja seuraavaksi tutkitaan, miten syvälle talon rakenteisiin vesi on päässyt valumaan.

- Olihan siinä ylimääräistä harmia, mutta olemme voiton puolella, juontaja kertoo.

Katajan entisen, pahoin homeessa olleen, talon kohtalo on saanut purkutuomion. Talo puretaan ja vahvat hirret aiotaan huutokaupata. Tuotto käytetään lapsille ja nuorille kohdistettavaan hyväntekeväisyyteen.

Suomen ympäristökeskuksen mukaan lämpenevä sää nostaa jokien virtaamia tämän viikon aikana. Tulvia on odotettavissa etelärannikolla ja Etelä-Pohjanmaalla. Kannattaa muistaa, että myös sateet nostavat veden pintoja.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat