Mihin kellonaikaan elokuvateatterin näytökseen?

24.05.2012 13:00 - Eeva Rajala

Aina silloin tällöin mainostetaan esimerkiksi päiväelokuvia. Olen miettinyt, miten moni haluaa päivällä käydä katsomassa elokuvia?

Päiväajalla tarkoitan klo 12 - 16 välistä aikaa, jolloin yleisesti ollaan vielä töissä. Oma työpäivänä aamuvuoron takia päättyy mukavasti jo yhden jälkeen, joten minulla olisi aikaakin mennä elokuviin. Päiväaika on kuitenkin jollain tavalla vaikea. En näe itseäni käymässä elokuvissa päivällä, sillä on niin paljon muutakin, mitä pitää päiväsaikaan tehdä.

Toisaalta mikään ei ole niin ihanaa kuumana kesäpäivänä, kuin tallustella viileään elokuvateatterin saliin sisään, istua pehmeälle tuolille hengähtämään ja nauttimaan parista luksustunnista ihon kiittäessä kylmemmästä lämpötilasta! Voi olla, että kesäpäivinä teattereissa näkyykin enemmän katsojia kuin esimerkiksi syksyllä.

Tämän sanottuani olen kuitenkin enemmän iltakatsoja. Jos menen arkiviikolla elokuviin, on aika siinä klo 18 tai 19. Viikonloppuisin suosituin elokuva-aikani on klo 20 tai klo 21. Elokuvissa on ilta-aikoina aivan eri tunnelma, ja tietysti enemmän porukkaa - joka ei sinänsä ole aina fiilistä nostattava.

Kilpailut

Uusimmat