Osbournen perhe shokissa: Vakava sairaus

18.06.2012 08:15 - Eeva Rajala

Ozzy Osbournen poika Jack Osbourne sairastaa MS-tautia.

Ozzy ja Sharon Osbourne kertovat, että Jack-poika sai MS-diagnoosin, kun hän menetti oikean puoleisesta silmänsä näkökyvystä 60 prosenttia aiemmin tänä vuonna. Diagnoosi tuli kolme viikkoa hänen ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen. Jack kertoo Hello!-lehdessä tunteneensa ensin vihaa ja suuttumusta, mutta nyt asenne on vaihtunut sopeutumiseen ja selviytymiseen.

- Ajoitus oli vain niin huono. Saimme juuri perheenlisäystä, töissä meni hyvin. Ajattelin vain: miksi nyt? Jack kommentoi.

MS-tauti eli multippeliskleroosi on keskushermoston pesäkekovettumatauti. Se on krooninen etenevä keskushermoston sairaus, missä tulehdus ja sen aiheuttama keskushermoston vaurioituminen heikentävät hermoimpulssien kulkua. Tämä ilmenee nopeasti kehittyvinä hermostollisina oireina.

26-vuotias Jack Osbourne haluaa puhua taudista julkisesti, jotta tieto taudista leviäisi mahdollisimman laajalle. Hiljattain isäksi tullut Jack kertoo, että hänen kihlattunsa Lisa Stelly on auttanut pitämään asenteen positiivisena.

Jackin vanhemmat yrittävät vielä käsittää poikansa diagnoosia. Itsensä syyttelykin on tuttua.

- Ajattelin, mitä olen tehnyt väärin, mitä söin tai join ollessani raskaana? Tuntuu, että tämä on jotenkin minun syytäni, Sharon kertoo.

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat