Hoviasiantuntija: Ruotsissa tulossa tuplahäät!

17.07.2012 09:45 - Eeva Rajala

Ruotsalaislehtien mukaan maassa odotellaan kuninkaallisia tuplahäitä. Tosin häitä ei välttämättä oikeasti vietetä samaan aikaan.

Ruotsalaisen Expressen-lehden hovitoimittaja Johan T. Lindewall arvioi, että pian on tiedossa kahdet kuninkaalliset häät. Miehen mukaan tästä kertoo se, että Ruotsin kuningasperheen kaikki lapset nähtiin sunnuntaina juhlimassa rakkaidensa kanssa ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä.

Kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, prinssi Carl Philip ja hänen rakkaansa Sofia Hellqvist sekä prinsessa Madeleine ja miesystävä Chris O'Neill juhlivat iloisissa merkeissä Vickanin 35-vuotisjuhlallisuuksissa Borgholmin linnassa sunnuntaina. Lindewall kirjoittaa Ilta-Sanomien mukaan, että tällaista yhteisesiintymistä ei ole koskaan aiemmin tapahtunut.

Näyttää siltä, että ensimmäiseksi alttarille ehtivät prinssi Carl Philip ja Sofia. Aftonbladetin hovitoimittaja Jenny Alexandersson kertoo Ilta-Sanomissa, että kaksikon kihlausuutiseen on jo alettu valmistautua.

- Tarkempia suunnitelmia ei ole tehty, mutta sopivaa aikaa kartoitetaan ja kaikki ovat valmiina järjestelyn aloittamiseen. Kihlausuutista odotellaan näillä näkymin loppusyksystä, Alexandersson kertoo lehdelle.

Madeleinen ja Chrisin kihlausuutista saatetaan kuitenkin joutua odottamaan kauemmin. Ilta-Sanomien haastatteleman hovia lähellä olevan lähteen mukaan kaksikko on hyvin rakastuneita toisiinsa, mutta Maddea arveluttaa Chrisin naishistoria.

- Chris on ollut todella kova naistenmies, ja hän on aikaisemmin elänyt hyvin villiä sinkkumiehen elämää New Yorkissa. Madeleine tietää tästä ja haluaa varmistua, että Chris on valmis asettumaan aloilleen.

Se on kuitenkin selvää, ettei kummastakaan kihlauksesta tai hääseremoniasta tulee yhtä suurta spektaakkelia kuin Victorian ja Danielin juhlista.

Lähteet: Iltalehti, Ilta-Sanomat, Aftonbladet, Expressen

Kilpailut

Uusimmat