Aku Hirviniemi ja Janne Kataja pitävät Suomen pienimmät asuntomessut: Tarjolla kosteaa torttua

12.01.2013 19:15 - Rea Tallgren

Janne Kataja ja Aku Hirviniemi ovat remontoineet yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa asunnon, jonka aikovat pistää vuokralle. Mutta vasta kun asunnossa on pidetty "Suomen pienimmät asuntomessut" 20. tammikuuta. Kataja kertoi asiasta lisää.

Katajan ja Hirviniemen esittele asunto sijaitsee vuonna 1912 rakennetussa Riihimäen varuskunnan entisessä henkilökunnan asuintalossa oleva 85 neliöinen kämppä, joka on nyt katosta lattiaan remontoitu. Aku Hirviniemen sketsihahmo Harjakainen ei ole onneksi paikalle ehtinyt.

- Rakennusmestari Harjakainen ei ole päässyt remontin aikana kertaakaan paikalle, asialla ovat olleet ammattimiehet. Harjakainen on pysynyt visusti muualla, sitä kaveria ei sinne päästetä, Kataja sanoo tiukasti. 

- Eikä myöskään Usko Eevertti Luttinen tule asuntoa siunaamaan, koska me ei haluta, että siellä pyörii mitkään perverssit henget, Kataja sanailee.

Mutta millaiset ovat Suomen pienimmät asuntomessut?

- Siellä on siis asunto esitteillä ja ihmiset voi tarjota paljonko haluaisi maksaa siitä vuokraa, Kataja kertoo. 

Paikalla on myös remontit toteuttaneiden yhteistyökumppaneiden edustajia, joka antavat esimerkiksi remonttivinkkejä.

- Siellä on myös mun mutsi, keski-ikäinen sinkku. Samalla kun se esittelee itseään, se tarjoilee piparia ja kahvia. Laittaa niin sanotusti kostean tortun pöytään, sanailee Kataja.

Messut pidetään 20. tammikuuta osoitteessa Saamantie 45.

Kilpailut

Uusimmat