Al Pacino paljastaa: Tartuin pulloon, koska minulla ei ollut perhettä tukenani

01.07.2013 22:15 - Reija Saarinen

Al Pacino kääntyi alkoholin puoleen kestääkseen kuuluisuuden tuomat paineet. 

Kummisetä-trilogiasta suuren yleisön tietoisuuteen noussut  Al Pacino kertoo aloittaneensa juomisen kuuluisaksi tullessaan, koska hänellä ei ollut perhettä tukenaan.  73-vuotias legenda murtui kun hänen rakas äitinsä menehtyi miehen ollessa vasta 22 vuoden ikäinen. Äidin menetys ei ollut ainut nuoren miehen elämää ravisuttava asia, sillä samoihin aikoihin mies menetti myös rakkaan isoisänsä. 

Kun miehen ura lähti Kummisetä-trilogian ansiosta nousuun, alkoi myös alkoholi maistua. Miehen omien sanojen mukaan alkoholia kului suuria määriä siitä syystä, että kukaan ei ollut katsomassa hänen peräänsä. 

Pacino katuu sitä, että hänen äitinsä ei koskaan ehtinyt nähdä poikansa menestystä, varsinkin siitä syystä, että miehen äiti muistutti usein poikaansa siitä, että näytteleminen on vain rikkaita varten. 

- Kun olin 12-vuotias, naapuruston lapset alkoivat kutsua minua näyttelijäksi. Kirjoittelin muille nimikirjoituksia nimellä Sony Scott. Jos äitini palaisi takaisin ja näkisi mitä on tapahtunut, joutuisin istuttamaan hänet alas, sillä hän olisi niin shokissa siitä, mitä minulle on tapahtunut, Pacino kertoo The Sunin haastattelussa. 

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat