Meryl Streep joutui vaaralliseen tilanteeseen elokuvan kuvauksissa

25.11.2014 23:15 - Susanna Karttunen

Näyttelijä Emily Blunt osasi toimia tiukassa tilanteessa nopeasti ja hyppäsi nappaamaan putoavan Steepin kiinni raskaudestaan huolimatta.

Näyttelijä Meryl Streep joutui vaaralliseen tilanteeseen Into the Woods -elokuvan harjoituksissa. Hänet onnistui kuitenkin pelastamaan raskaana oleva Emily Blunt.

Streepin ja Bluntin kanssanäyttelijä James Corden kertoi tilanteesta elokuvan lehdistötilaisuudessa. Streep oli hypännyt pöydälle ja hänen mekkonsa tarttunut hänen kenkäänsä.

- Hän alkoi kaatumaan eteenpäin pää edellä. Aika hidastui ja ajattelin "Näen kohta Meryl Streepin kuolevan. Se tapahtuu nyt", mies kertoi.

Tapahtumahetkellä paikalla oli tällöin Streepin lisäksi Blunt, ohjaaja Rob Marshall sekä Corden itse. Miehet eivät kuitenkaan järkytykseltään pystyneet toimimaan tilanteessa.

- Henkilö, joka riensi hänen luokseen ja pelasti hänen henkensä eivät olleet kaksi huoneessa ollutta miestä, vaan eteenpäin loikkasi raskaana oleva Blunt, joka nappasi Meryl Streepin kiinni. Minä ja Rob emme voineet muuta, kuin huokaista helpotuksesta, Corden muistelee.

Ensi vuonna julkaistavan Into The Woods -elokuvan trailerin voit katsoa alta.

Emily Blunt ei pelkää vaarallisia tilanteita elokuvien kuvauksissa. Kerroimme aiemmin hänen vaarallisesta suorituksestaan Tom Cruisen kanssa. Artikkeliin pääset tästä.

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat