IS: Putous-suosikki Kissi Vähä-Hiilaria ei nähdä pikkujoulukeikoilla - tänään finaali!

29.11.2014 09:15 - Eeva Rajala

Putous-ohjelma on avannut uusia työmahdollisuuksia näyttelijöille, kertoo Ilta-Sanomat.

Tänään Putouksessa on vuorossa sketsihahmokisan finaali. Finaalissa Kissi Vähä-Hiilarina mukana oleva näyttelijä Antti Holma on Putouksen jälkeenkin kiireinen mies. Niin kiireinen, ettei ehdi heittää Kissinä kuin pari keikkaa.

- Aika kiireiseltä kalenteri näyttää. Nyt on tosi tiukka aikataulu kesään asti. Minulla on päällimmäisenä mielessä jo Putouksen jälkeinen aika, ja mitä sitten sen jälkeen tapahtuu. Monta juttua on tekeillä, joita ei vielä ole julkistettu, Holma kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Holman sketsihahmo on ennakkosuosikki sketsihahmokisanvoittajaksi. Finaalissa ovat mukana myös Joonas Nordmanin kehittelemä liitto-orava Salme Pasi sekä Kissin voittoon uskova näyttelijä Jenni Kokander, joka on finaalissa mukana yksityisyrittelijä Svetlana Rönkkönä. Myös Kokanderin mukaan Putous on vaikuttanut työtarjouksiin positiivisesti. Keväälle on suunnitteilla asioita, joista ei vielä voi paljastaa mitään.

Nordmanin mukaan Salme Pasilla on sovittuna keikkoja runsaasti keväällä. Nordman on myös hieman huojentunut siitä, että on jo finaalijakson aika.

- Loppua kohden olen alkanut laskea päiviä: en olisi jaksanut yhtään pidempään. Mutta kun kaikki on ohi, on varmasti olo kuin sielu olisi livahtanut jonnekin, Nordman sanoo.

Putous-finaalijakso nähdään tänään MTV3:lla klo 19.30 alkaen.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat