Ex-Spaissarin kriisi syvenee: Ruhjeiden syynä yliannostus, avioero edessä

22.12.2014 11:15 - Heli Thoren

Pitkään huhuttiin, että Mel B:n aviomies olisi lyönyt naista. Mustelmien syy oli kuitenkin aivan toinen.

Mel B on vaikeuksissa. Uutisoimme aiemmin, kuinka nainen oli poissa X Factor -ohjelman nauhoituksista oudosta syystä. Seuraavana päivänä nainen palasi tv-kameroiden eteen mustelmilla. Ilkeät kielet epäilivät, että naisen aviomies Stephen Belafonte olisi pahoinpidellyt vaimoaan. Nyt mustemien todellinen syy kuitenkin selvisi.

Mel B:n kerrotaan ottaneen vahingossa yliannostuksen. Naisen kerrotaan popsineen rauhoittavia ja juoneen alkoholia. Yhdistelmä oli kohtalokas. Mel B kuljetettiin sairaalaan. Mel B pyysi heti psykiatriaan saapumaan Lontoon kotiinsa naisen palatessa sairaalasta. Suunnitelmissa oli lentää Belafonten perässä Los Angelesiin lasten kanssa, mutta nyt Mel B:n kerrotaan haluavan avioeron - ei paluuta yhteiseen kotiin. 

Syyksi kerrotaan se, että Belafonte on ollut suhteessa niin hallitseva. Parilla on yksi yhteinen lapsi, Madison, joka on para-aikaa isän kanssa Los Angelesissa. Mel B:llä on edellisestä liitostaa kaksi lasta. Mel B:n kerrotaan haluavan myös Madisonin takaisin luokseen Lontooseen, mutta se voi olla vaikeaa, sillä Madison on isänsä tapaan Amerikan kansalainen.

Nyt näyttää siltä, että riidoissa oleva pari ei vietäkään joulua yhdessä. Ja Madison viettää joulua ilman äitiään.

- Tilanne on hyvin surullinen, lähipiiristä kerrotaan.


Lähde: RadarOnline

Kilpailut

Uusimmat