Komeat maailmantähdet hehkuttavat isyyttä: "Parasta maan päällä"

03.03.2015 08:45 - Eeva Rajala

Siinä on jotain, kun komea mies alkaa puhua hellästi ja rakastavasti puhua omista lapsistaan ja isyydestään.

Women's Health -lehti on listannut julkkiskomistusten lainauksia isyydestä. Lista on mukavaa luettavaa.

Chris Hemsworth kertoi aikoinaan E! Newsille, miten lasten kasvattaminen on saanut hänet aivan uusiin ulottuvuuksiin.

- Uskon, että isänä oleminen tekee ihmisestä vähemmän itsekkään, koska kyse ei enää ole sinusta. Se ei voi olla. Kyse on jostain toisesta, mikä on raikastavaa. On mukavaa viettää aikaa ajattelematta omia ongelmia, ja minulla on niin hauskaa. Tämä on aivan parasta, Hemsworth kommentoi.

Johnny Deppin mukaan erityisesti ensimmäisen lapsen syntymä muutti häntä.

- Kun ensimmäinen lapseni syntyi, oli kuin jonkinlainen verho olisi nostettu edestäni ja kaikki asiat valkenivat. Tiesin, millaista elämän pitäisi olla. Sen pitäisi olla heitä, Depp kertoi PopSugarin haastattelussa.

David Beckham on kertonut The Telegraph -lehdelle, miten isänä oleminen on myös raadollista, kun lapset kasvavat eivätkä välttämättä halua enää kuulla julkisia rakkaudentunnustuksia vanhemmiltaan. Beckham oli viemässä vanhinta poikaansa kouluun, kun yksi tällainen episodi käynnistyi.

- Poika pyysi, voisinko jättää hänet jo koulun nurkalle. Kun hän oli kävelemässä koululle, laskin auton ikkunan ja huusin hänelle "Rakastan sinua!" Hän ei todellakaan ollut onnellinen siinä tilanteessa, mutta häntä hymyilytti jo muutaman päivän päästä, Beckham muistelee.

Ryan Reynolds kertoi People-lehdelle isyyden voimiakin vievästä puolesta.

- On ihmeellistä, että voi olla samaan aikaan sekä onnellinen että lopen uupunut, Reynolds sanoi.

Hiljattain isäksi tullut Ashton Kutcher kertoi Conan O'Brienin haastattelussa, miten paljon hän rakastaa elämäänsä isänä.

- On käsittämätöntä. Se on parasta maan päällä. Heti, kun tämä lapsi syntyi, halusin soittaa vanhemmilleni ja pyytää heiltä anteeksi, sillä en koskaan aiemmin ymmärtänyt, miten paljon he minua rakastavat, Kutcher kertoi.

Matthew McConaughey kertoi GQ-lehdelle halunneensa aina tulla isäksi.

- Mies on eniten mies silloin, kun hän on vastasyntyneen isä. Tiedät tarkalleen, mikä on tärkeintä. Minusta tuli vähän itsekkäämpi, mutta samalla minusta tuli lempeämpi, McConaughey muistelee.

Lue myös: Tutkimus: Isyys tekee miehestä seksikkäämmän

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat