Kuva: Senja Rapila

Paula Vesala juhlii railakkaasti Emma Gaalassa: "Huomenna on krapula, sen voi luvata"

04.02.2017 22:00 - Iiro Myllymäki

Paula Vesala sai peräti seitsemän ehdokkuutta Emma Gaalassa.

Paula Vesalalle viime vuosi oli erittäin menestyksekäs sekä elokuvien että musiikin saralla, ja tänä iltana nainen aikoo juhlistaa saavutuksiaan musiikkialan Emma Gaalassa. Viime vuonna ensimmäisen sooloalbuminsa julkaissut Vesala kahmi tämän vuoden gaalassa peräti seitsemän ehdokkuutta.

(kuva: Senja Rapila)

Voice.fi haastatteli naista punaisella matolla ennen gaalan alkua. Tuolloin nainen haaveili erityisesti "vuoden biisi" -kategorian voitosta Tequila-kappaleellaan, sillä tuota palkintoa menestyksekäs artisti ei ole vielä koskaan voittanut. Lopulta Vesala päätyi voittamaan palkinnot paitsi vuoden biisistä, myös vuoden parhaan albumin, naissolistin ja pop-artistin palkinnot.

- On ihana olla ehdolla biisistä, jonka on kokonaan itse säveltänyt ja sanoittanut. Nyt on eka vuosi, kun on vain itse itsellensä tehnyt, niin onhan tämä nyt siistiä, Vesala kertoi.

Nainen työstää tällä hetkellä uutta musiikkia. Vesalan toiveena on, että hän voisi julkaista uuden kappaleen ennen kesän keikkarupeamaa. Kokonainen uusi albumi näkee päivänvalon aikaisintaan ensi vuonna.

Vesala asuu Yhdysvalloissa, jossa hän opiskelee näytelmäkirjailijaksi. Tällä kertaa Vesala viipyy Suomessa vain pari päivää ennen paluutaan Atlantin toiselle puolen. Huomiselle naisella on suunnitelmat yhdeltä osin selvät.

- Huomenna on krapula. Sen voi luvata. Menen gaalan jatkoille.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Paula Vesalan liikuttava versio Finlandia-hymnistä saa kyyneliin - kuuntele

Kilpailut

Uusimmat