Kuka loistaa huumorintajullaan? Neljä hauskinta horoskooppimerkkiä paljastettiin

Uusimmat

Itsetyydytystä harrastavat sen sijaan eniten Etelä-Suomessa asuvat.
Horoskoopin avulla voi selvittää myös oman huumorintajunsa erityispiirteitä.
Sanomatta jääneet asiat voivat jäädä kalvamaan mieltä pitkäksikin aikaa.
Testi paljastaa muun muassa sen, millaiset piirteet korostuvat sinussa ystävänä.
Muutama etukäteen mietitty kysymys voi lievittää ensimmäisten treffien aiheuttamaa jännitystä.
Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä. Helmikuussa kurkistetaan vuoden 2021 rakkauselämään.
Yksi suurimmista hälytysmerkeistä on se, ettei kumppani enää kunnioita yksityisyyttäsi tai asettamiasi rajoja.
Turhat riidat, välinpitämättömyys ja jatkuvat väärinymmärrykset syövät runsaasti energiaa, jolloin suhde ottaa enemmän kuin antaa.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Benjamin.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Alina.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Jarkko.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Daniel.