Onko sinulla epärealistiset odotukset parisuhteelta? Moni haluaa kumppanin osaavan mahdottoman kyvyn

Uusimmat

Omat standardit voivat liiankin helposti muuttua suuriksi ja epärealistisiksi odotuksiksi, jotka eivät jousta missään tilanteessa.
Hääpäivänään moni toivoo, että puolison kanssa olisi aikaa ja mahdollisuus juhlistaa rakkautta ja yhteisiä vuosia. Aina muistamiseen ei tarvita edes kukkia ja lahjoja, mutta joskus nekin tuntuvat kivoilta yllätyksiltä ja kertovat siitä, että toinen tuntuu merkitykselliseltä. Kolme vaimoa kertoo, kuinka heidät on yllätetty hääpäivänä.
Kevät on otollista aikaa uudistua.
Tiesitkö, että seksissä voi myös vaalia vihreitä arvoja? Voice.fi listasi parhaimmat vinkit ekologiseen seksiin.
Merkit porskuttavat eteenpäin eri tavoin.
Vaikka yleisin ratkaisu onkin sopia, kuinka monta kertaa viikossa pitäisi harrastaa seksiä, seksuaali- ja parisuhdeterapeutti toteaa, ettei se aina toimi kaikille.
Sanat eivät ole ainoa asia, joka voi satuttaa riitatilanteessa.
Glamour-julkaisussa asiantuntijat, kuten seksiterapeutit, kertovat yleisimpiä ongelmia seksin aikana, joista Voice.fi valitsi viisi yleisintä
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Benjamin.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Alina.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Jarkko.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Daniel.