"Hän rakastui isoveljeeni" - Sydäntäsärkevät erotarinat koottiin yhteen

Uusimmat

Parisuhteen päättyminen on aina surullinen vaihe elämässä. Joskus erotilanne kuitenkin painuu mieleen erityisen kauheana kokemuksena.
Tulevaisuudesta puhuminen ja yhteisten suunnitelmien vältteleminen ovat suurimpia merkkejä siitä, että kumppani ei ole tosimielellä liikenteessä.
Oman arvonsa vähättely ja luottamuspula ovat asioita, jotka tekevät hallaa elämänkumppanin löytämiselle.
Stressi on ikävä olotila. Asioiden huolellinen suunnittelu ja sosiaalisessa mediassa vietetyn ajan vähentäminen auttavat kuitenkin selkeyttämään ajatuksiasi.
Parisuhteesta huolimatta kummallakin osapuolella tulisi olla myös riittävästi omaa aikaa sekä harrastuksia.
Kyseinen asento on sellainen, että se vaatii hurjasti voimaa ja kehonhallintaa.
Vaikka äidit ovat elämämme tärkeimpiä henkilöitä, emme välttämättä tiedä kaikkea heidän elämästään ennen meitä.
On monia asioita, jotka voi luokitella pettämiseksi parisuhteessa.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Jarkko.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Daniel.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Olavi.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Tällä kertaa äänessä on Laura.