Mitkä asiat tulisi ottaa huomioon, kun ostaa vibraattorin?

Uusimmat

Syvähengityksen avulla voit kokea paremmin olevasi yhteydessä omaan kehoosi, jolloin nautinnon kokeminen on helpompaa.
Pakkien saaminen ei ole koskaan helppoa. Erityisen kauhealta se tuntuu silloin, kun deittailemasi henkilö kertoo rakastavansa sisarustasi.
Mikäli joku pieni ääni päässäsi kertoo sinulle, että suhteessasi on jotain vialla, kannattaa sitä kuunnella.
Jos sinua kiinnostaa kuunnella oikeiden ihmisten ongelmista, kannattaa kääntyä uuden ei-käsikirjoitetun podcast-sarjan puoleen.
Jos et ole varma siitä, onko hän laihtunut tietoisesti vai esimerkiksi jonkun sairauden seurauksena, aloita jutustelu yleisellä kehulla.
Yhteen ongelmaan kerrallaan keskittyminen voi nopeuttaa riitojen ratkaisemista.
Aina ensimmäistä vastaantulevaa vaihtoehtoa ei kannata ostaa.
Läheiset ystävät ovat vuosien varrella usein tutustuneet hyvin myös toistensa perheisiin.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Aarne.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Manu.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Saara.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Henri.