Kuva: AOP

Dramaattinen TTK-lähetys: Kaikki muut jähmettyivät - yleisössä ollut suosikkijuontaja antoi ensiapua

13.03.2017 11:05 - Bauer Media / Erica Alaluusua ja Iiro Myllymäki

Kirsi Alm-Siira pyörtyi sunnuntaisessa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä. Paikalla katsomossa oli myös juontaja Ville Kinaret sairaanhoitajavaimonsa kanssa.

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira pyörtyi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman lähetyksessä sunnuntaina. Alm-Siira oli juuri esiintynyt tanssiparinsa Marko Keräsen kanssa, kun hänen tajunsa lähti kesken tuomarikommenttien.

Lähetys keskeytettiin mainoskatkolla, ja apua saapui paikalle pikimmiten. Ensiapuryhmän puuttumisen vuoksi päätyi muun muassa Radio Cityn juontaja Ville Kinaret sairaanhoitajavaimonsa Anu Kinaretin kanssa auttamaan uutisankkuria. 

- Olimme vaimoni kanssa katsomassa lähetystä. Pyörtymisen jälkeen odotimme pari sekuntia, että tuleeko ensiapuporukkaa mistään. Kaikki vain jähmettyivät, Kirsi pötkötti maassa eikä kukaan tehnyt mitään, joten juoksimme sinne vaimon kanssa auttamaan, Kinaret kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Kinaretit nostivat Alm-Siiran jalat ylös ja alkoivat puhutella pyörtynyttä naista sen jälkeen kun hän virkosi tajuttomuudesta. Ensimmäisenä virkoamisen jälkeen Anu Kinaret varmisti, että Alm-Siira muistaa tilanteessa oman nimensä.

- Kysyimme myös, että tietääkö Kirsi, missä hän on. Hän vastasi, että "voi ei, tuossahan on katto, olen siis TTK:n lattialla", Ville Kinaret kertoo.

Alm-Siira vietiin tilanteesta takahuoneeseen. Hetken takahuoneessa levättyään hän pääsi yleisöön tyttäriensä luokse rauhoittamaan heitä.

- Lapset ovat pieniä, joten totta kai he säikähtivät. Kirsin mies oli tilanteessa rauhallinen ja hän selitti lapsille, että kaikki menee hyvin, Kinaret sanoo.

"En aio katsoa"

Alm-Siira kommentoi pyörtymistään Radio Novan Aamun Aki Linnanahteelle ja Minna Kuukalle ja kertoi, että pyörtyminen johtui oletettavasti perheessä mylläävästä noroviruksesta. 

- En ole nähnyt pyörtymistä, mutten aio kyllä varmaan katsoakaan. Vaikeaa on täydellistä diagnoosia sanoa, mutta veikkaan, että jonkinlainen vatsapöpö oli liikkeellä. Yleensä en niitä saa, ja ne tulevat aika lievinä. Harvoin oksennan, mutta pöpöt yleensä poistuvat sitten muuta reittiä.

Voinnistaan huolimatta Alm-Siiran esitys sujui onnistuneesti.

- Tsemppasin itseäni aika paljon. Tein parhaani sellaisella fiiliksellä, että "kyllähän tässä nyt vaikka päällään seisoo".

Alm-Siira kertoo, että tällä hetkellä vointi on hyvä.

- Tuntuu, että itselläni tämä vain tuli ja meni. Että pitikö mennä pyörtymään, kun eihän tämä nyt ollut niin paha. Nyt tuntuu, että olo on ihan okei. Mikäs tässä, eteenpäin!

Kuuntele Radio Novan Aamua arkisin klo 6-10. Pääset liittymään Radio Novan Aamun Facebook-ryhmään tästä

Kilpailut

Uusimmat