Kuva: AOP

Mallikaunotar Iskra Lawrence julkaisi itsestään rankasti käsitellyn kuvan: "Halusin näyttää tältä"

24.05.2017 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Lawrence puhuu paljon siitä, mitä naisten tulisi hyväksyä oma kehonsa sellaisena kuin se on.

Muodokkaasta vartalostaan tunnettu mallikaunotar Iskra Lawrence, 26, julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, joka saa ajattelemaan.

Siinä kaunotar nähdään lähes tunnistamattomana ja syykin on selvä. Hänestä noin 6-7 vuotta sitten napattu kuva kun on kaukana todellisuudesta.

"Saatat ihmetellä, että kuka tuo tyttö oikein on. No, se olen minä. Saatan näyttää erilaiselta siksi, että olin muutamaa kokoa pienempi kuin nyt, mutta suurin syy on kuitenkin siinä, että kyseinen kuva on todella rankasti käsitelty. Tuo pehmeä ja hohtava iho, ei ole minun. Tietokoneohjelma teki sen. Tuuheat hiukset eivät ole omat, ne ovat pidennykset. Minulla on myös push-up-liivit. Käsiäni, reisiäni ja vyötäröäni sen sijaan kavennettiin photoshopin avulla. Minulla ei ole silmäpusseja, tai no, oikeastaan ei mitään mikä tekisi kuvasta todellisen. Pahinta kuitenkin on, että halusin näyttää tältä.

Kuvittelin, että jos näytät kuvissa täydelliseltä, saan enemmän töitä. Kuvittelin, että olen onnellisempi ja menestynyt. Sitten kun näin itsestäni näitä käsiteltyjä kuvia, tunsin oloni kuitenkin entistä epävarmemmaksi, sillä en voinut edes näyttää siltä.

Älä siis vertaa itseäsi kuviin joita näät, harva niistä on aito. Täydellisyyttä ei ole olemassa, joten älä yritä tavoitella sellaista, mikä on mahdotonta. Kuviesi muokkaaminen ei tee sinusta onnellista.

Se millainen olet epätäydellisyyksiesi kanssa, tekee sinusta kauniin ja ihmeellisen. Uniikin persoonan," Lawrence kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuva on kerännyt lähes 70 000 tykkäystä ja saanut myös kasan kiitteleviä kommentteja.

"Rakastan rehellisyyttäsi."

"Kiitos näistä sanoista."

"Sinä näytät paljon paremmalta luonnollisena."

Kuvan pääset katsomaan alta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Lawrence on positiivisen kehonkuvan puolestapuhujana. Aiemmin olemme uutisoineet muun muassa tempauskesta, jossa Lawrence riisuutui keskellä ruuhkaista metroa. Jutun pääset lukemaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat