Millaisia piirteitä miehet etsivät unelmien kumppanistaan? 7 kohtaa

Uusimmat

Ghostaamista, eli katoamista toisen elämästä ilman ilmoitusta, pidettiin erityisen inhottavana.
Seitsemän kohdan listasta löytyy muun muassa persoonallisuus, joka on ykkössijalla.
Ehkäisystä huolehtiminen ei varmasti tuntunut parista tärkeältä, koska heidän mahdollisuutensa raskauteen olivat lähes olemattomat.
Oxfordin yliopiston tutkijan mukaan miehet ylläpitävät ystävyyssuhteitaan kenties parhaiten nauttimalla yhdessä tuopin tai pari säännöllisesti.
Suutelemisella on myös muita vaikutuksia.
Perheenisän kirjoitus muistuttaa, ettei syy nuorten huumeiden käyttöön ole kaikissa tapauksissa lapsuudenkodissa ja vanhemmissa.
Etenkin ulkonäköön liittyvät toimenpiteet koettiin hämmentäviksi.
Pelkästään naisen istuma-asento voi olla tiedostamaton ele, jolla hän pyrkii tekemään toiseen vaikutusta.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Manu.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Saara.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Henri.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt ääneen pääsee Satu.