Tutustu anaaliseksiin turvallisesti - lue K18-vinkit

Uusimmat

Esimerkiksi neitsyt ja vaaka tulisivat pitää toisistaan erillään erilaisen sitoutumiskyvyn vuoksi.
Esimerkiksi sosiaalinen media voi luoda valtavia paineita nykyiseen suhteeseen, mikäli tunteitaan mainostaa tuhottomasti.
Vaikka anaaliseksi ei ole kaikkia varten, voi se tuottaa joillekin uskomatonta nautintoa.
Amerikkalaisessa yliopistossa suoritetun tutkimuksen mukaan valehtelija potee vähemmän huonoa omaatuntoa kerta toisensa jälkeen.
Jokainen parikymppisenä tehty virhe opettaa meitä arvostamaan itseämme ja muita. Jokainen virhe muokkaa meistä parempia ihmisiä ja rakastajia.
Parhaidenkaan ystävien kanssa ei kannata jakaa kaikkea.
Vaikka jotkut suosivatkin herrasmiesmäistä käytöstä yrittäessään tehdä vaikutuksen naiseen, kääntävät jotkut keskustelun suoraan seksiin ja itseensä.
Kehonkielesi voi antaa miehelle viestin, että sinua on helppo lähestyä.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Aarne.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Manu.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Saara.
Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Henri.