Supermaukas leipä syntyy kokemattomaltakin leipurilta – kokeile helppoa reseptiä

Uusimmat

Maukkaan leivän leipominen ei ole helpoimpia leivontahaasteita. Aloittelijoillekin on kuitenkin tarjolla resepti, jolla onnistunut leipä syntyy ilman suurempia haasteita.
Voimaan uudenlainen laki saattaa tulla jo loppuvuodesta.
Monet kissaihmiset pitävät kissojaan maailman suloisimpina otuksina - vaikka ne hyökkisivätkin tasaisin väliajoin niin omistajiensa varpaiden kuin käsienkin kimppuun.
Tässä kodissa tilaa on vähän, mutta neliöt on käytetty sitäkin tehokkaammin.
Omenapiirakka ei suotta ole jälkiruokien ja leivonnaisten klassikko. Maukkaasta eväästä löytyykin monenlaista variaatioita.
Noin minuutin mittainen video glitteristä hullaantuneesta tyttölapsesta leviää netissä.
Jos koira hyppii villisti vierailijoiden syliin tai pureskelee mattoa puruluun sijaan, ei hermojaan kannata menettää hauvan edessä.
Tyynyjä näkee runsaasti muun muassa Instagramissa ja Pinterestissä.
Vaikka vielä eletään vasta helmikuuta, henkivät trendit jo kevättä ja kesää, mikä saa näkyä myös sisustuksessa.
Pienillä vinkeillä olohuoneesta saa tilavamman tuntuisen. Esimerkiksi verhot kannattaa ripustaa korkeammalla kuin mihin ikkuna päättyy.
Valoilla saa ihmeitä aikaan. Sen todistaa tuore trendikin.
Suomen kaunein koti -tuomarinakin tunnettu Milla Alftan kehottaa luopumaan vitivalkoisista seinistä - saat todennäköisesti jotakin parempaa tilalle.
Noin minuutin mittainen video glitteristä hullaantuneesta tyttölapsesta leviää netissä.
Pikkulasten vanhempia saattaa kiinnostaa netissä leviävä Facebook-päivitys, jossa eräs äiti kertoo sisähaalarin saattaneen hänen tyttärensä tukehtumisvaaraan.
Vaikka aikuiset usein sopivatkin, ettei jouluna ostella lahjoja, ei sama sopimus päde lapsiin. Kaupoista löytyykin toinen toistaan mielenkiintoisempia lahjaideoita.
Monen lapsiperheen syyshankintoihin kuuluu uusien talvivaatteiden osto perheen pienimmille. Tarjolla on monenlaista vaihtoehtoa, mutta ammattilaisen vinkeillä löydät parhaat asut lapsellesi.
Monelle grillauksesta tulee mieleen makkarat ja pihvit. Grilli on kuitenkin erinomainen väline valmistaa muun muassa maukkaita ja helppoja jälkiruokia.
Grillaus on monen suomalaisen lempipuuhaa kesäisin. Grillissä syntyy kuitenkin makoisia eväitä niillekin, jotka haluavat tarkkailla linjojaan.
Ruokabloggaajan resepti -juttusarjassa Suomen etevimmät kotikeittiöiden bloggaavat konkarit suosittelevat yhtä omaa herkkureseptiään.
Ruokabloggaajan resepti -juttusarjassa Suomen etevimmät kotikeittiöiden bloggaavat konkarit suosittelevat yhtä omaa herkkureseptiään.