Kuva: AOP

Näyttelijäkaunotar otti kantaa kainalokarvojen puolesta Golden Globe -gaalassa - katso kuvat

09.01.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Lola Kirke näyttelee tv-sarjassa "hippimäistä kotiäitiä", joka ei ajele kainalokarvojaan.

Mozart In The Jungle -tv-sarjasta tunnettu näyttelijä Lola Kirke, 27, juhli monien muiden Hollywood-tähtien kanssa eilen järjestetyssä Golden Globe -palkintogaalassa. Naisen edustustyyli erosi kuitenkin yhdellä merkittävällä tavalla muista gaalan naistähdistä.

Kirke saapui gaalaan hempeässä kukkaprinttisessä mekossa. Nainen ei peitellyt sitä, että hän ei ollut ajanut kainalokarvojaan. Kirken kainalokarvatyyli liittyy hänen roolihahmoonsa Mozart In The Jungle -sarjassa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Nainen on aiemmin kertonut haastattelussa, että hän koki roolihahmonsa hippimäisenä kotiäitinä, joka ei luultavasti ajelisi kainaloitaan. Sarjaan kuvattiin kohtausta, jossa Kirke nähdään kurottamassa tavaroita ruokakaupassa hihattomassa mekossa. Tällöin Kirke otti kainalokarvansa puheeksi sarjan miespuolien ohjaajan kanssa.

- Hän katsoi molempia kainaloitani ja arvioi niitä tarkkaan. Sitten hän sanoi, että ”kyllä, mielestäni hän sheivaisi kainalokarvansa”. Sanoin, että okei, ymmärrän. Mutta eikö olisikin mielenkiintoista olla ensimmäinen miespuolinen, valtavirran elokuvaohjaaja, joka laittaa rooliin naisen kainalokarvoilla eikä tee siitä mitään numeroa? Sitten hän mietti asiaa ja sanoi, että ”okei, pidä ne”, Kirke muistelee.

Lola Kirke on toisen näyttelijän, feministisestä Girls-sarjasta tutun Jemima Kirken, 31, pikkusisko.

Lue myös: Maailmantähdet juhlivat Golden Globe -gaalassa tyrmäävissä asuissa - katso

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat