Kaikki artikkelit

Naisille sanotaan usein hyväntahtoisesti, että kehon epätäydellisyydet tulee hyväksyä. Eräs fitness-valmentaja kehottaa toisin: Virheitä ei tule hyväksyä, koska niitä ei ole.
Tutkijat selvittivät kehonkuvan ja alkoholinkulutuksen yhteyttä teinitytöillä.
25-vuotias bikini fitness -kisaaja haluaa muistuttaa kaikkia siitä, että paino on vain numeroita.
Tennisammattilainen on oppinut vuosien aikana hyväksymään itsensä sellaisenaan. Nyt hän kehottaa muita samaan.
Merenneitoreidet eli #MermaidThighs kiertää sosiaalisessa mediassa vastapainona laihan kehon ihannoinnille.
Amy Herrmann on vuoden ajan kuvannut naisia, koska hän haluaa todistaa, että kaikki ovat kauniita.
Hyväntahtoisetkin painokeskustelut lasten kanssa tekivät näistä lapsista tyytymättömiä painoonsa tulevaisuudessa.
Nuorena äidiksi tullut Brenda Derouen kirjoittaa Oh, Brenda! -blogissaan, miten raskausarvet vaikuttivat hänen itsetuntoonsa.
Millaisella äänellä puhut itsellesi? Oman minäkuvan vaikutukset ovat laajat ja vaikuttavat itsesi lisäksi myös lähimmäisiisi.
Unelma Itsestä -valmennuksen perustaja Tuuli Kaunisluonto kertoi Voicelle, mitkä teemat ovat yleisimpiä naisia valmennettaessa.
Omilla ajatuksilla todella on vahva vaikutus siihen, kuinka hyvin voimme.
Varmasti jokaisella naisella on omat epävarmuutensa, mitä tulee omaan vartaloon. Näin on myös huippumalleilla, vaikka maallikkona sitä voi olla vaikea kuvitella. 
Ajatuksillamme ja sanoillamme on suora vaikutus olotilaamme ja terveyteemme.
Joudumme usein tilanteisiin, joissa haluaisimme kritisoida omaa kroppaamme. Negatiiviset kommentit kannattaa kuitenkin jättää lausumatta, sillä se ei tee hyvää kenellekään - kaikista vähiten sinulle itsellesi.
Oman kehon hyväksyminen sellaisenaan on varmasti haastavaa aivan jokaiselle riippumatta vaatekoosta tai muista ulkonäöllisistä seikoista.
Tie hyvään itsetuntoon saattaa olla pitkä, mutta se on kulkemisen arvoinen. Siitä kertovat omaa tarinaansa tuoreet, joissa niin sanotut tavalliset naiset esittelevät jalkojaan "virheineen" päivineen ja kertovat, miksi rakastavat silti niitä.